Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAGRA LOPOVSKA JADOVANA KARADICA NEMA STA KRITIKOVATI..ONI JEDVA CEKAJU DA IZBIJE NOVI RAT DA BI PO DESETOROSTRUKIM CIJENAMA PRODAVALI CIGARE, ALKOHOL DROGU, HRANU, ORUZJE I MUNICIJU ALIJINIM FASISTIMA KAO STO SU CITAV RAT OD 1992 DO 1995 (SELJAKA BUNA) PRODAVALI JADOVAN, KRAJISNIK I OSTALA SEOSKA BAGRA, DOK JE SRPSKI NAROD BIO BITKU ZA GOLU EGZISTENCIJU... SDS-SOTONSKO DEMONSKA STRANKA
Cinjenica je, da je Bosanski narod ratovao za svoj obstanak u kapric karadzicevoj prijetnji iz 1992-e. Kad tad, doci ce vrijeme u kojem ce se Bosanski narod morati ponovo boriti, samo ovaj put, za svoju drzavu, jer smo obstali ali je jos nemamo! upamtite to! Rata mora biti, pa se spemajte...
Genocidasi su sada protiv rata...e bas je ovaj svijet naopak...
TIHICU smrdi jos vise vole da ostane OHR, ali ako ode zna se, izgubise genocidnu tvorevinu, i mile ronhil jedva ceka da ga smjeni OHAR da pokupi pokradeno, zato mu treba zaplijeniti nezakonito stecenu imovinu.
SNDS i SDS pokusavaju povratiti ovog politickog mrtvaca i ponovo prevariti Bosnjake podvaljujuci im izdajnike.
Pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što laprda gluposti. Pipo popij onu šarenu.
samo da rata ne bude drugi vam nude zablude...
sds-ovce okupirajte se o svome debelom dodkrmku koji vjecno negira,pljuje i gazi drzavu Bosnu i Hercegovinu! ko najvise prijeti,ko najvise svojom retorikom fasisticke propagande pljuje po institucijama drzave Bosne i Hercegovine?! PODRSKA TIHICU i svima koji vole jednu i jedinu BOSNU I HERCEGOVINU! BOSNA4EVER!
haj, haj ne folirajte, znamo mi da je ova orkestrirana kampanja chhhetttnicccka u svrhu smanjenja nepopularnosti bosnjackog izdajice kod bosnjaka i u susret izbora. bosnjace, glasaj za izdajicu ako imas muuuuda?