Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam što se bošnje pale na taj sds.. to su još veći ekstremi od dodika, a 90% stranke im je osuđeno u haagu.
bravo (y)
Svi smo mi znalai da se laktasenko neda skinut demokratskim sretvima,pozovite narod na odbranu demokratije.
Vjerovati SDS? To mi ostali znamo, kamoli ovi vaši ... povedite Aleksandru Pandurević sa sobom, možda joj pornići bolje gode, tamo je bar zna većina!
ne znam sta ce biti u bih, ali nesto se mora desiti -ili protesti ili rat, ...ovako nece vjecno
SDS je stranka koja je planirala, izvela i koja i dan danas stoji iza genocida u BiH. Ta stranka je i zabranjena na sudu 1992 godine. Danas je ta stranka neki favorit Bošnjaka???
Sve kradje nemoguce da stalno isti pobjedjuju SDA,SDP,SNSD, a gdje se samo SDA i SDP malo zamjene, pa zato se pitam sto nema prenos na tv-u kada se u parlamentu dizu ruke za neke zakone, jer nezele da se vidi ko je protiv kriminala i korupcije i da vam onda mogu solit pamet pricama pred izbore kako bi vas uvjerili lazima da se opet za njih glasa.
..vala, mogli ste malo više slikat aleksandru...
dobra mačkica, nema šta
nesto dodu putin ne gotivi plaho tako da je dzaba isao na gej paradu
Letjelica jedna mala,dobro nas je nasmijala. Beogradom nadletjela i zastavu pronijela. Srbima baš nije do šale pa skočiše k'o budale, pa igrače jos da biju,to je 3:0 za Albaniju. Albanci su mudri ljudi, znaju kako da majmun poludi. Jedna zastava u jednom danu i oni skacu k'o u bananu
Sigurno je da se radilo ovako na cijeloj teritoriji BiH. Izbore bi trebalo poništiti i raspisati nove.
Sad kad imate dokaze o kradji glasova, onda prijavite ili Vucicu ili Putinu. Neka znaju kako je Dikonja lopov, uh, lopov jedan . Aaaaa uuu sram ga bilo. Ko bi rek'o, da SNSD krade.
Ma nije bilo kradje, ba.
moje informacije govoru drugacije...
Da ne bi bilo zabune kako je u Federaciji sve regularno i čisto. Slične stvari radio je i SDA u Tuzli!
a svi se cudimo kako je SDA dobila izbore ubjedljivo u jakim sredinama poput Tuzle ,a nije ni cudo kad su npr. mjesta poput Kalesije Banovica Teocaka bili uglavnom svi za SDA kljuc su biracki odbori i nacelnici opstina koji rasporedjuju ljude..u pojedinim mjesnim ograncima izlaznost bude preko 90% jbg da se ne vracaju prazni listici
ovo ti jebena igra sigorno su Sptari uradil.koce, koga a nece svog krasti 😱😱🙈🙊🙉
Kazah li ja da Duduk na vlasti može ostat samo uz krađu i lopovluk. U ostalom to je odlika njega i ovih oko njega ........
Nek Tadic broji.Ako ga neko iznervira nek ga izazove na duel.