Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Удруженим снагама им јебати матер. Србадијо, сложно. Карати их на сваком кораку, а повремено због међународне заједнице ударати ублехе и глумити кооперативност. У међувремену их јебати дог им уши не поплааве.
Sporni su gu.zovi tvoje Ljilje predcednice a bogami i oni euri sto ih iznosis za Srbijuhihihihihihi .
Prdite, prdite srbi dok ne isprdite. Pa ce da dodju novi pa da prde prde dok ne isprde. A sve ce vas manje i manje biti...
Popni se na tavan sto.ko genocidna pa uzmi Ku.ra.n sto ti ga genocidna familija skriva zadnjih par stotina godina i odmah ces doci to.be u pravoj vjeri .
A kukate na Turke i "poturice" ... a vi orginal .. Arapi vam dali ime .... Pa, vi ste, u stvari muslimani koji su prešli u hrišćanstvo .... Sad je jasna vaša mržnja ... Odbjegli od prave vjere, pa vam krivo! Vidi, vidi, napokon istina izašla na vidjelo .... Braćo, bivši muslimani, arapskog porijekla. Pa čak je i S/e/rbija - arapska riječ ... pa da, bivši otomanski "entitet"!
Vi Srbi, pa Srbi ... Sve da vam je, a ni ime vam nije vaše, niti potiče iz "srpskog" jezika ... negdje pročitah da vam naziv potiče iz arapskog jezika ... riječ s(e)rb znači u arapskom - stoka, deve, kamile ( a vi najvjerovatnije potičete od stočara), a "srbadija" - "čistač fekalija" (iz kanala). ... Eto, svašta se danas na internetu može naći. Pastir - Dodik! Ludak koji želi biti još jedan od tkz. " s/e/rbskih heroja opjevanih u pjesmama. On može biti opjevan samo u turbofolku. Ali, ko će ga opjevati, kad je sve oko njega stado!
draga im bosanska plata,al im bosanski sud trn u oku
Eto i sam priznaješ tisućljetno postojanje Bosne! Gdje si ti bio prije tisuć ljeta, i mnogi prije tebe, i gdje ćeš nestati, kao i mnogi prije tebe. Dočekat će tebe Bosna, i ne samo Bosna! Jadno ti se piše! Požalit ćeš,zbog onih koje slijediš, ali, bit će kasno!
Ovi lojavi fasistoidni genocidni mundzosi nabijeni na 24%, sebe stvarno ubedili da ce im tisucljetna opstati.
Ovi lojavi fasistoidni genocidni mundzosi nabijeni na 24%, sebe stvarno ubedili da ce im tisucljetna opstati.
Kme kme genocid, kme kme genocidasi, kme kme genocidna
Umrijet ćeš i ti jednom Dodo i takvi poput tebe ... a Bosna će živjeti! Sve što radite i mislite jeste kako da je uništite, a ona će vas jednom dočekati! Ona će dočekati vaš kraj, a vi nećete njen!
Pobjegao lav iz pionirske doline u potrazi za srpskom mesnicom
genocidni su jedinstveni kad kidisu na Bosnu i Hercegovinu nemaju oni izdajnike kao sto su lagumdija i onaj mafioza fahro
NARAVNO A OVI U FEDERACIJI NASTAVILI ETNICKO CISCENJE I DIJELENJE I DALJE BiH SDP SDA SBB PRISTAJE NA SVE STO KAZE DODIK
zajedno djeluju samo kad glupe ovce treba sisati , moze im se kad im je stanovnistvo ruralno sto u selu sto u gradu :)