Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E leka moj, da se ponovim, hajde dodji u Banja luku i prosetaj se gospodskom i pronosaj zastavu sa ljijlanima ( istoriju ljiljana, znacenje i poreklo i videce da je u srednjem veku pretstavljao a i sad pretstavlja stilizovan krst kao glavno obelezje hriscanstva) pa da vidimo jesmo li drzava ili nismo. A papir trpi. . Ne treba puno dizati prasinu tamo gde nije potrebno, RS ce svejedno uskoro biti nezavisna a mozda i kao regija unutar Republike Srbije.
rs nije drzava i nikada nece ni biti i,ne zaboravi da ste ti i dodik jos uvijek u drzavi BOSNI I HERCEGOVINI svidjalo se to vama ili ne.na pasosu (ako ga uopste i imas ) ti stoji BIH a ne rs,zato molim te ne pricaj gluposti.
LEKA NEBUDI AGRESIVAN O CEMU PRICAS NEK IDE KUD CE ON IMA SVOJU ZEMLJU SVOJU DRZAVU RS JE NJEGOVA ZEMLJA PSOVAT MATER I TAKO TO NIJE BA UREDU DOKAZUJES DASI DELEGAT
kad dodik supak ne voli BIH i kada mrzi SARAJEVO sta onda radi ovde , nek\' ide gdje mu je bolje,jebem mater cetnicku i tebi i njemu!!!!
DODIK JE JEDINI COVJEK IZ RS KOJI JAVNO KAZE NEVOLIM BOSNU MRZIM SARAJEVO
OCEMU VI PRICATE DODIK JE PRAVI ON JE JEDINI KOJI KAZE STA MISLI
Zao mi je sto ovi cetnici /SDS/ smatraju da je rs drzava i da zivotinja sa konzerve gulasa /ronhil mile/ vlada drzavom da su u velikoj zabludi. Vidjecete jos malo sta ce se desiti i sa ronhilom i sa sumskom pa ne moze lopov biti na slobodi,a ostati nesto sto je krvlju natopljeno.mora se krv isprati i ta tvorevina nestati. Pa valjda je svakome normalnom jasno lopov kad opljacka banku ide u zatvor,a plijen vraca tako ce biti i sa rs. A evo nama Amerike koja je i krojila bosnu da gresku ispravi zivi bili pa vidjeli.To je bio samo mamac da se rat zaustavi i da se smire cetnici.sad kad su vojno oslabili i kad su nalogodavci jedan pod drvo strpan u zemlju drugi uhicen vidjecete filma kakav ce se gledati i sta ce se sve desavati.
Ma jos malo pa ce se sve svesti na beogradski pasaluk!Samo polako!A ti gore damager rs nikad nije bila drzava niti ce biti,drugo rs nije nikad ni postojala dok je genocidom niste stvorili i ako Bpog da InshAllah uskoro ce da ne stane,a sto se tice prljavog rata znase ko ga je vodio i ko ga jos uvjek vodi.Zato se nemoj vise provaljivati sa glupostima koje izvaljujes iz sebe,vec sjedi i uci istoriju.
ej, a dje su sada oni sto znaju srat da je sarajevo teheran, zadovoljni jer imaju svoju govnastu drzavicu? aaa?
vama niko ne valja?????
Vidi sto im je zao kako jedan \"socijal-demokrata\" moze biti veci cetnik od njih, daBogda se medjusobno poklali zubima!!!
rs drzava jest\' al\' u k....!!!!!!!
O kakoj \"drzavi\" oni pricaju??? RS != drzava! I svako ko drugacije govori i misli jos uvjek vodi onaj prljavi rat.. SDS i SNDS: Sve su to ista govna.
I SDS se probudila?! DODIK uzima sve glasove pa da su i sa MARSA! Ozrenski, bolje napisati CETNICKI kraj stade uz DODIKA mada sportska dvorana u Doboju osta na cekanju! SDS, spava, a DODIK cuva da se ne peobude!