Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa prethodnim postom. Taj isti Zlatko, da je na vlasti, vec bi prodao svih 90%, a ne 51% ko sto ovi zele. Onih 10% je vec prodao u vrijeme vladavine alijanse 2000.-02., i to na najgori moguci nacin - za certifikate (citaj: za dzaba), a sad suti o tome, i izigrava spasioca.
Nikako ne vidim sta je lose u privatizaciji? Privatnik sigurno nece dozvoliti 1000 uhljupa koji sjede u BIH Telecomu a da svoje klijente od kojih zive i primaju placu nisu u stanju usluziti. Po prirodi posla, godinama imam velike racune. Neki dan sam otisla na postu na Malti da nesto pitam. Pored ponizavajuceg reda, sluzbenica BIH telecoma me je bez ikakvog razloga gotovo napala. Halo, od nas primaju placu, a nisu posao cak ni dobili preko konkursa nego znaju kako. Onda odem na pijacu, dam svom trgovcu voca 100 puta manje novcanica nego sto dajem Telecomu i on me sa osmijehom otprati i kaze doslovno..... Od mene musterija nikada ne ode nezadovojna. Bunimo se protiv redova u ambasadama i to nas kao ponizava, a ne ponizava nas odnos koji ima BIH telecom KOJEG IZDRZAVAMO. I zasto se sad treba to spasavati i od koga spasavati. Nikako mi nije jasan ovaj stav. Prodaj to, reduciraj radnu snagu, stavi ljude koji su kompetentni, koji kao moj pijacar znaju da zive od musterije i pravi autoput. Ovako meni neki Zlatko ispire mozak kako moram cuvati BIH Telecom, placati im redovno racune (a najskuplji su u Europi), puniti im dzepove da me opet popljuju na salteru....