Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je onda sve multi-kulti što ne dadoše da premijer bude HDZ i ministar vanjskih poslova SDS. Mante ubleha sdpeovci. Što ste zavlačili ovu državu 2 godine i ublehašili okolo. Dobićete ćunu u Mostaru. Nema više yugoslovena. Zadnji veliki yugosloven leži u avliji ispod lipe.
Da to su ti isti multietnicki SDP-ovci, kojima nije cilj da ovaj grad postane jedna kasaba, vec da napreduje i postane jdinstven i pritupacan svim njegovim gradjanima... bilo da je rijec o Hrvatima, Bosnjacima, Srbima, ili Ostalima.... Zasto bi nekome smetalo to sto je gradonacelnik Mostara Hrvat. Bitno je da onaj koji je na toj funkciji vodi racuna o svim njenim gradjanima... Oni koji zele podijeliti Mostar na dvije opstine (citaj etnicki) nikada nece imati podrsku Mostaraca... Kakva god bila sudbina ovog grada, on ce MORATI ostati jedinstven, kakav je i nekaad bio.... Ove etnicke (i politicke) podjele su samo upropastile ovaj grad i otjerale toliko mnogo ljudi iz njega...
Jesu to oni isti Sdpeovci što dadoše mjesto gradonačelnika Hdz-u
Ista pravila za Mostar kao i za Sarajevo i Banja Luku!!!!!!!!!!!!!!! Jedan čovjek-jedan glas.