Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neću ništa. Ja se ne slažem i neću ništa manje od onog što JA tražim.Zlaja jesmo nekad bili kolege ali JA neću da mi ti soliš pamet jer ti si Zlatko a JA sam Mićo. JA ću tražiti da samo JA odlučujem o MOM entitetu a tako i o cijeloj bih.JA neću više da se družim sa vama.JA sam dovoljan SAM SEBI i vraćam vam vaše krpice a za lovu ćemo kasnije.Glavni grad ima da budu MOJI Laktaši, jer oni imaju perspektivu u razvoju (dobar bijeli luk) i integracijama sa EU a time i ulaska EU u Laktaše.Odmah da znate MI nećemo i tačka.
Hrvatska je ljepsa , ima more i puno je uredjenija ali BiH je moja. Kao drzava je lose uredjena ali nismo birali ni kad cemo se roditi, ni gdje. Da je malo vise pameti moglo je biti nesto od nje ali s obzirom na stanje medju njenim konstitutivnim narodima sumnjam da ce biti pomaka na bolje.
volis li vise BiH ili Hrvatsku? Odgovorom ces saznati zasto je naJvise bosnjacka ... izmedju ostalog.. nikad nije kasno pokajati se.
Ovo ne znaci da volim Srbe ali i oni su konstitutivni narod i imaju legitimne zahtjeve za uredjenje zemlje kao i Bosnjaci I Hrvati. Ne znam od kud vam pravo misliti da je vise Bosnjacka nego Hrvatska ili Srpska ? Znaci da vi radite protivno ustavu.
Zlatko ne pristat na odlazak OHR-a dok genocidna tvorevina nebude ukinuta,USTAV koji garantuje normalnu funkciju nase demokratske zemlje i TACKA! Sretno za pregovore,GENOCIDASIMA nedat ni milimetar nase lijepe,ma za cijelu zemaljsku kuglu! BiH4EVER!
Nisu u talovima jer nisu imali priliku. Pusti ih na vlast pa cemo vidjeti hoce li ostati cistih ruku. Oni su jos najgori. Nama Hrvatima su krivnjom Covica i Ljubica uspjeli postaviti kao predstavnika onog telca Komsica. Veci je Hrvat Silajdzic. Toliko o SDP-u i laznom zajednistvu a u stvari su cista Bosnjacka stranka.
Sto prije oni dodju to bolje za drzavu i nas sviju. Pogledajte samo kako rade njihovi kadrovi u npr Tuzli, Bihacu i drugdje. Jedino oni trenutno nemaju \"repova\" i nisu u nikakvim talovima.
I SNSD su socijal-demokrati. Zasto i njih nsu zvali na sastanak ?
doci ce oni kad tad... jer ne-mre vis niko trpiti ove husacke nazzi guzolisce
ocito dovoljno:-P
Koliko glasova ovi dobijaju na izborima pa da glume da su oni neki faktor ?