Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vi ste se davno otudjili od onih koji su vam dali povjerenje,nikad vise,izdajice...
Hahahahaha Sdp i milosevicanska propaganda
toto kotunjo:a tvoj SDA sve po konkursu jeli? hahhahah očigledno malo poznaješ tu kliku koja će te otjerati ko god da si samo ako skonta da znaš samo jedan glavni grad nke držve više od njih.neće se oprati do sudnjega dana, gore niko ama baš niko nemože od njih.samo ću ti navesti moj primjer:smjene me jer nisam SDA, dovedu na moje radno mjesto(prošire ga i usitne na pet radnih mjesta) te dovedu petoricu sa kupljenim fakultetima.nastavak, tačno za mjesec dana traže da se vratim na jedno od sada tih pet radnih mjesta jer STRUČNJACI nisu u stanju da stignu sav posao(a ja sam sve obavljao 6 godina i nisu imali primjedbi).epilog:odbijam da se vratim i budema ostaloj četverici hamal, i naravno nastavlja se proganjanja mene, jer pobogu ko sam ja da ih odbijem oni su SDA.ma nepismene seljačine, ogrezle u najprizemnijem nepotizu i revanšizmu, ali neka i nih dođe vrijeme da neko s.j.e.be.
nasrudine mili u sda ima lopova to je jasno.nisam ni njima odusevljen ali nema izdajnika to zna svako.sdp je imao sansu da nam ponudi opciju ali su izdali sve nas.ako je kod njih sve posten svijet onda ti se divim.jel posteno da se javlja recimo lidija korac:djecu zaposlila u drzavne sluzbe muz direktor odnedavno sluzbi opstih poslova u vladi sestra u tuzilastvu ili nermin niksic ciji je brat mirsad na nekoj fantomskoj sjednici izabran za direktora autocesta bh i kome odgovorni traze stenogram sa te sjednice on ga ne da ili nema tako da niko ne zna ko ga je izabrao.o zlaji da ne pricam.damir hadzic na moje oci kupuje plocice za vikendicu kvadrat kosta 900 eura.zaradio ????e moj prijatelju !!!
toto kotunjo:postavi sam sebi pitanje kako je moguće da u zadnjih 20 godina državu vode mafijaši, polupismeni stvorovi, najveći kupci falsifikovanih diploma a da o namještaljkama SDA kadrova i ne govorimo, dovoljno je pogledati ko je sve postao gazda nakon rata a da prije rata nije imao za kifle.hehheheheheh dislajkaj ovo do jutra, ali će opet biti tu.
opa oborio sam rekord :)za 2 minute dobio 11 dislajkova dakle bolji sam od ovoga gore :P ccccklixovci mora vam se priznati da ste budni.ne znam je li vam sef ili gazda dao opciju dislajka ali opravdavate povjerenje.medutim ne pije vode zlaja i scepo ce propasti na iducim izborima.dzaba vam novci moji sinovci !!
mora se priznati da je dodig majstor pregovora.zna on kome ce ponuditi fotelju:zlaji i scepi i oni bi m.ater prodali a ne bosnu.zato kapa dolje mile ali samo sto narod nije blecak tako da ces od iducih izbora morati traziti druge sluge jer scepo i zlaja tesko da ce izborni prag proci zbog ovoga!!!
kmeee kmeee heljp sdaaa inzkoooo heeeljp hoce nas na sud heeeljp uaaa sudija ofsajd djenosajd inzkooooo heljp sdaaaa ne daj nas imunitet heeeljp
Bolje bi vam bilo da se založite da uhapsite i osudite Lagumđiju kao veleizdajnika BiH, a Radončića, Dodika i Čovića kao najveće BiH kriminalce.
uhvatila nervoza dodigovog slugu zlatka,naredio mile njemu i scepi da sto prije proguraju sporazum jer zaigrala mecka valja odgovarati za kriminal on pa valja objasnjavati kako je npr mirsad niksic brat premijera nermina postao direktor jp autoceste i to na nekoj nepostojecoj fantomskoj sjednici izabran pa kako je zlatkova amina dobijala poslove za svoju firmu a o scepinim aferimima da ne pricamo.zato brzo izglasajte to da vam stranacke kolege budu sudije inace odoste u helac
SAMO NAPRIJED SDP, KADA SUDACKA G.O.V.N.A KAD BUDU UHAPSILI REKTORAT UNSA http://forum.krstarica.com/entry.php/32664-Dobrica-%C4%86osi%C4%87-12 \"Alija je bio dobar i iskreni prijatelj sa Dobricom Cosicem. I sam Dobrica je opisao kako ga je njegov prijatelj Alija pozivao na lijepa druzenja i ugodne razgovore dok im je kelenerisao Bakir Izetbegovic PIŠČEVI ZAPISI (1981-1991) - 12. deo \"Od ovih razgovora za mene je mnogo značajniji bio razgovor s Alijom Izetbegovićem, koji smo vodili na njegov zahtev. Razgovarali smo u jednom velikom salonu hotela \"Holidej in\", u kome smo bili sami. Alijin sin, Bakir, mislim da je arhitekta, koji je pratio oca, služio nas je kafom. Kelneri se nisu pojavljivali. Naš razgovor je trajao četiri sata: od šest po podne do deset uveče.\" Dio memoara tvorca zlocinackog memoranduma SANU Dobrice Cosica, Alijinog advokata i prijatelja.\"
Vrhovni sud,entitetsko glasanje,da se o tome niste dogovarali,,jest malo sutra ne da Dodo,lazljivi kreteni,,gotovi ste 2014 amozda i ranije..
Novo rješenje pravosudnog sistema u skladu je sa sistemima u najrazvijenijim europskim državama kao što su Engleska, Kraljevina Norveška, Francuska, Njemačka, Austrija, Šapanija, Slovenija, Italija
ako je ovaj sporazum sdp i snsd prosiren sa sporazumom koji bi potpisao i hdz jedini preostali nacin opstanka bih i ako je to i zlatku lagumdziji i sulejmanu tihicu bez uvijanja iz eu saopsteno a sta ako sda u drugom prelomnom trenutku po ospstanak bih i bosnjaka slusa americke cinicne nagovore koji su se pokazali pogubnim poi po bosnu i hercegovinu i po bosance i po bosnjake
Sve je suplja osim Zlajine fotelje i zajednickih napora prethodnog i Dodika da se stave pod kontorlu pravosudje, izborni proces kako se ti glasovi 2014 ne bi morali bas sad nesto pedantno prebrojavati 2014. I jos da se zavrne love od Elektroprenosa. A ako bude kavih problema na uicama onda ce upasti u Centralnu banku i nastampati markica kako bi dugo i rahat mogli vladat.
Sve je suplja osim Zlajine fotelje i zajednickih napora prethodnog i Dodika da se stave pod kontorlu pravosudje, izborni proces kako se ti glasovi 2014 ne bi morali bas sad nesto pedantno prebrojavati 2014. I jos da se zavrne love od Elektroprenosa. A ako bude kavih problema na uicama onda ce upasti u Centralnu banku i nastampati markica kako bi dugo i rahat mogli vladat.
za 3 minute dobio sam 11 dislajkova???ee klixovci jeste providni ali dzaba vam,izbori se ne dobijaju na klixu nego u narodu a vas sdp i scepo ako produ izborni prag bice senzacija.gotovi ste :P