Predizborni skup u MZ Vratnik
59
SDP: Vratnik je crven danas kao što je bio i '45.
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je rijec o sranci za evropsko sarajevo svaki clanak koji je klix objavio nemoguce je komentarisati. Je.b.o li vas Esko krim.i.n.a.lac koji vas je platio da ga promovisete a da nedate da se komentarise. Selje.k se poceo politikom baviti,reklame stavlja gdje stigne,pored tramvajskih sina,parkovima itd...sve nelegalno j..e..b..o vas esko smrdljivi kockar.
Uzalud se trudis, oni ce nastaviti otvarati nove clanke da ostave komentar, kako bi potisnuli tu vijest na dno, da se na kreju ne vidi. Pometi pod cilim i kao da nemaaaaaaaaaa, klasika! Kad ce ti dobri Bosnjo priznati da je imao i on ratne zIocince? Nikad... Zato uvijek kada clanci kao ta imaju veliki broj komentara namjerno ostavljanjem komentara otvaraju nove clanke na temu (najcesce) sport, vijesti iz svijeta, muskarci-zene, seks i sl. samo da taj neugodni clanak nestane iz vida. Samo to se vec odavno zna. Bosnjacka taktika da se ne suoce sa istinom za koju misle da im je prosla. Ako je prosla sto EU finansira gradnju mosta i ogradjuje ih skupa sa Mevlidom?
Bistrik je i sada memli kao i 1941 :))
Vratnik mejdan svi smo drogeri hahahaha
JADNI SMO MI AKO NAM OVI CRVENI ZAVLADAJU, ODMA H CE U VLAST UVESTI I DRZAVU NEBODER, PA IH NECEMO MOCI SKINUTI S VLASTI ISTO KAO U SIRIJI AL.ASADA. ONDA CE SE CITAVA BOSNA ZACRVENITI OD UBISTAVA SA OVIM KRIMINALCIMA.DOVUCI CE NAM NAFIJU CITAVOG SVIJETA.
Lafo Vratnik crveni, a od ovolike sale nema niko iz mahale, sve dovukli seljacine sa strane. Sram vas bilo. Nikad Vratnik crveni biti nece. I samo se nadati da ovaj nesposobnjakovic Lulic ne pobjedi, inace ce stari grad da se crveni od stida.
Ne kontam dobro jel i ovo Hilmo Kovač za stolom, ne mogu vjerovati da on nekoga moze povesti bilo gdje osim u smrt, znaju to neki iz \"njegove brigade\". Potop totalni, gdje će im duša, jadovi jadni.Fuj
Znaci ovi nisu ...moljci......Bogomoljci....!
Ja kakve se gluposti izjavljuju i suplje price prosipaju. Kuku narodu sa ovakvim strankama
Znam da glasam za SBiH. Za ove vise nikad!
pa bolan covjek kupio novih 10 buseva bez kredita i rpugu napravio iako mu je SDA ostavila 130 miliona duga, i onda ti pitas sto bi bio bolji kao naclenik, pa pokazao je tu kako zna svoj posao raditi
Vrijeme je za SDP! To je vec svima jasno!
sto me slaga zlatko da ovi nece da nas hapsu pa mi kum keljemendi morade da pobegne , e haram ti bese one pare sto ti dadosmo i sto leti sa mojim avionom. no postavljaj me hitno za ministra sigurnosti da spasavam kuma i sebe a vala i tebe. tvoj fahrica radoncic.
Doslo je virjeme da i SDP spoji liniju opcina kanton federacija drzava i da napokon ima uslove da gradi ovu zemlju. Onda nema izgovora za nerad. Ako budu radili imaju glas i naredne 4 godine. Ako ne onda idemo ka nekome novom. Samo prema SDA SBIH nikada!
socijal demokratija ok. ali zlaja sa brakom sa radocicem nema veze sa socijal demokratiom. sdp bez sbb i bez zlaje ok.
Denise Denise ti si najbolje opisao program SDP-a i njegove pristalice.
To mi se sviđa nek je crven..