Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ni čudo, ko mu je bio predsjednik stranke.
Koji su kreteni ovi u SBiH-u slicni kao SDA
Eto ko sjedi u vijecnickim stolicama... Puuu...
E sta je njemu pada na pamet i cime se on bavi??? Pa kako te nije stid nemate ni 2 vijecnika kako treba i opet pravite malverzacije ccc
Vidi ti šta radi mali prevarant, pa zamisli da imaju više vijećnika, ustvari ne smijem ni da pomislim.
Hahhaa, bez komentara, čime se to služi, jadno i prejadno
Pa stvarno degutantno.. Jel zna taj vijećnik da je sada uvriejdio ljude koji su za njega glasali?! Poštuje li se Poslovnik ??
Pohlepa je cudo.
pa to samo može i ona smlatina od Kerle, ccc, služe se politikom zamajavanja kao i SDAovci
Zamisli malog jadnika i pacovčića čime se bavi! Ruku ti treba odjseći kojom si to uradio!
Osobi koja je to uradila pod hitno treba zabraniti, i to doživotno da se bavi politikom! Dosta je više šibicarskih poslova! Sada je to uradio, šta polije da očekujemo... Možda da po primjeru svojih učitelja pronevjeri koji milion, pa milijardu, a onda i državu! Fuj bagro, imamo toliko povjerenje u vas da vam ne bih dali da nam ćilim isklofate!
*ne bi
Sve se može kad se dvoje slože. Ovo u Bosni nije nikakva povreda Poslovnika, radi što tko hoće i kako hoće. Daleko smo mi od civilizacije i normi normalnog ponašanja.