Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakav to čovjek može da uđe u koaliciju sa tipovom ovakve ružnoće (tihić), to nije ljudski stvor, fuuuuuj , mora biti veliki debelokožac, pa kako mu se samo ne gadi sjediti zajedno sa ovakvim gubavcem
BOG VAS KLEO POGANI IZRODI!! ŠTO ĆE TURSKA VJERA MEĐU VAMA?! KUDA ĆETE S KLETVOM PRADJEDOVSKOM?
Da li to na Bosni i Hercegovini testiraju neki novi svjetski politicki sistem. Pa ovdje se predlaze da i pozicija i opozicija prave vlast, i pobjednici i porazeni,l i naconalisti i patriote, i lopovi i posteni. Cini se da je u Bosni i Hercegovini moguce ono sto drugdje nije. Ako postanemo jedinstveni po tome, mozda postanemo jedinstveni i u necemu drugom. Ha, Ha, nacional-separatisti ne znaju da dva minusa uvijek su plus na kraju racunice.
Prvi ensalon sda je otvoreno minirao Bakira ali to im se obilo o glavu. izdajnici su: Semsudin Mehmedovic (Tesanj) Salko Selman (Travnik) Sanjin Halimović (Sanski Most) Asim Sarajlic (Vogosca) Nedzad Koldžo (Novo Sarajevo) Alija Budnjo (Ilidža ) Amir Zukic (Sarajevo) Senad Sepic ( Cazin ) Salmir Kaplan (Stolac ) Husein Topcagic (Gradacac) Osman Brka (Tesanj) Josip-Braco-Jurisic (Sarajevo) Timur Numic (Sarajevo) Mirsad Kebo (Sarajevo) Hajriz Becirevic ( Sarajevo) Sefket Hafizovic ( RS ) Sadik Ahmetovic ( RS ) Adil Osmanovic ( RS ) Ibrahim Kujan ( RS) Narod pamti izdajnike
Cuj ovog ... ako osni ostanu pri svojim stavovima, trazit ce druge partnere... Ne nego ce promijeniti politiku, tebi u hater....
SDP 284 952 glasa , SNSD 277 817 glasova Cisto da se zna tko ima vise
je SNSD osvojio vise glasova od SDP pa neka brate ostave Nikolu Spirica na ovom mjestu.
Ma dosta je vise i ovih Hrvata. Boze kulture. To je najpodmuklija nacija. Srbi genocidasi su za njih mala maca. Treba ih hebati. Sakom o stol i reci DOSTA.
Gledajuci logiku S. Tihica, mandatar za VM nikad ne bi mogao biti iz neke stranke koju vecinski podrzavaju hrvati...zbog malobrojnosti hrvata u BIH oni nikad na nivou BiH ne mogu sakupiti za parlament 270.000 ili vise glasova...a moramo priznati da HDZ ili HDZ 1990 ili slicna stranka imaju glasove vecine hrvata u BiH. To dugorocno stvara nezadovoljstvo u najmalobrojnijem konstitutivnom narodu i vodi ko zna cemu...trecem entitetu, iseljavanju...ojačavanju BiH je sigurno da ne vodi.
Sto muslimajmun voli muslimajmunaaaaa....!!!!!
vala kad vidim ovog srpskog spijuna zgadi mi se zivot citavu hevtu,
Joj sve vi ljepo pricate ali koliko ja znam i Amerika se za nesto pita ne samo u Bosni nego na cjeloj planeti zemlji a bogami i u nasem suncevom sistemu!!!! De jos malo pricajte ljepo vas je gledati heheh!!!!
Idi ti na www.p****k.info(da ne reklamiram sme.će) i tamo nastavi sr.at kao i obično,samo tamo se predstavi kao GIGI,zaboli nekoga u BiH šta o političarima misli neki geno.cid.ni dijasporaš,more sikter u PM.
Politika je umjetnost MOGUĆEG a ne nemogućeg,kako ti kažeš.
šta ti mali prdekaš zna se ko će biti predsjedavajući savjeta ministara..............Dragan Čović