Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP je 5. marta glasao za usvajanje ustavnog zakona za Brcko, cime je svjesno pristao na ratifikaciju ilegalnog djetonskog Ustava i legalizaciju genocidne tvorevine, cime svjesno podrzava disoluciju bosanske drzave. KUCNUO JE ZADNJI CAS - BOSNA I HERCEGOVINA USVOJILA SVOJU SMRTNU PRESUDU Izdajnici su zdruzeno krenuli u akciju i sada je jasno da ce biti uradjeno upravo ono cega smo se godinama pribojavali - u Skupstini BiH ce biti usvojen Amandman na Ustav o Brckom, cime ce biti izvrsena dobrovoljna promjena daytonskog Ustava, a to znaci lagalizacija i cementiranje genocidne RS. Sjetimo se jos jednom, Silajdzica smo ubjedljivo izabrali za clana Predsjednistva BiH jer je obecavao da on to nece dozvoliti. On to jos moze sprijeciti u Predsjdnistvu, staviti veto kao Bosnjacki clan predsjednistva, a to bi mogao isto uraditi i toboznji Hrvat i \"zlatni ljiljan\" Zeljko Komsic. IZADJIMO SVI SKUPA NA ULICE I NE PRESTANIMO SA DEMONSTRACIJAMA DOK NAM SE NE VRATI NAS USTAV RREPUBLIKE BIH
Bravo SDP-ovci. Fantastican koncept. Prethodnicima preporucujem da odu na portal sdp.ba i pod \'procitajte\' nadju ovaj dokument. E, onda mozemo svi pricati o vjerodostojnosti ili nedostatku iste...
mislim ja mislim da se najedes malo g..v..n..a
...da je esdepe jedna divna stranka, da svako ko ih ne glasa je glup ili lud ili okorjeli lopov. Takođe, mislim, da je njihov vječiti predsjednik zasluženo doživotno predsjednik, a gubi izbore zato jer je narod glup. Svih nekoliko miliona su glupi. Mislim da je vrijeme da svako ko ne podrži Lagumdžiju zasluženo ode na Goli otok.
jebi mater dezerteru tanovicu filmadziji pripakovanom kusturici cvarcnegeru
SDP je izdao BiH i na ovom sastanku jer su podrzali najvazniji dio Prudskog sporazuma, amandman za Brcko, tj. legalizaciju i cementiranje ovog stanja.
SDP je jednonacionalna stranka sa tu i tamo po kojim kako ih nazivaju \"postenim\" Srbinom i Hrvatom. kao lafo multi-kulti..Imali su sansu da budu alternativa ovim naci strankama ali sve su blize SDA. Treba novu socijaldemokraciju zidati ovi su tanki.
NASA STRANKA je alternativa! NASA STRANKA nema jedinog i dozivotnog predsjednika! NASA STRANKA nije nacionalisticka stranka! NASA STRANKA ne glasa za Taju Silajdzica kao SDP!
iskreno receno nisam ni citao sta je SDP predlagao jer iskreno nema ni potrebe da se cita. Jednostavno i da su najlosije predlozili , to bi bilo daleko bolje od vjersko-nacionalnih branilaca i njihovih \"alternativnih\" rjesenja. Problem je ipak sto prvi korak nije ustav, vec uklanjanje i zabrana teisticko-nacionalnih stranki. Ipak bolji entitet ili bolje receno dodikova privatna drzava je generator nacionalistickog divljanja, a federalnim politicarima u potpunosti odgovara jedan suludi premijer u RS-u, kako bi vlastiti kriminal sakrivali.
ovo je stvarno smjehotrensa olimpijada - sdp je izgubio svaki kompas kao demokratska stranka imaju samo jednog kandidata za predsjednika - kada je tako zasto uopce organizuju kongres koji ce biti jos jedna izrezirana farsa. sto se tice ustava to je jos smjesnije - hoce li mozda sa dodikom o ovome razgovarati ili sa covicem i ljubicem jer je cinjenica da za sdp glasaju uglavnom bosnjaci i to je njihova stranka. tihica i silajdzica ovdje ne racunam jer sigurno nemaju nista protiv ovog prijedloga. sto se tice alternative sdp jeste stvarna alternativa ali ovakva sdp sa ovakvim predsjednikom i ovakvim glavnim odborom alternativa je jedino pokopnom drustbu bakije.
SDP je jedina alternativa nacionalisticko - sovinisticko secestionistickim snagama.Sektasima iz SDA koji su najveci cuvari genociteta i svojih minder brloga odgovara podijeljena BiH da imaju svoje agluke,gadluke i begluke. SDA sekta kao i ostale nacional torovsko etnicke sekte nece donijeti srecu nama vec novi rat u koji idemo zasigurno. Izdajnici i neprijatelji BiH ce biti gubitici to oni sami znaju. Sretan ti dan nezavisnosti draga nasa REPUBLIKO BOSNO I HERCEGOVINO. Prijedlog ustavnoguredjenja je jedini normallan prijedlog . Neprijatelji SDP-a su nacionalisti svih boja i vijera.
UNA SAVA DRINA Una Sava Drina, more Jadrana, Bosna i Hercegovina vila Balkana. Gordi stećak drevni, nikao iz sna, Bosna i Hercegovina sva od prkosa. Snježna kruna, zlatna njedra, pleća kamena, Bosna i Hercegovina diva stamena. Naprijed zemljo moja, jedna jedina, svojih kćeri i sinova, svojih naroda! Vječna naša Bosna i Hercegovina!
SDP je definitivno izgubio vjerodostojnost. Zar je moguce da sva 23 kandidata odustanu od predsjednicke kandidature? Zar svi oni nemaju sposobnosti? Zar SDP ima samo jednog sposobnog covjeka da vodi stranku? Pa zar takva stranka moze bilo sta predlagati? Zar niko ne smije imati drugacije misljenje od LIDERA? Pa ljudi kako SDP moze biti demokratska kada ce jedan covjek biti predsjednik najmanje 16 godina? LIDER VLADA STRANKOM, A NE UPRAVLJA!
SDP BiH pod hitno mora da mijenja politiku \"deklarativnog opredjeljenja\" u politiku potpomognutu vidljivim aktivnostima, a ne lešinarskog posmatranja situacije i naknadne \"reakcije\". Bosna i Hercegovina ne može se raspasti, a kako bi olakšali put ka EU koji će očigledno trajati dugo, potrebno je da se obezbijedi puna sloboda govora, medijski nezavisno (nadam se malo više neutralno) djelovanje, sve druge slobode koje mislimo da imamo sve dok nas vladajuća elita ne uvjeri u suprotno. Naša Stranka i SDP BiH trenutno su jedina dovoljno snažna alternativa za već ispran termin bosanskohercegovačkog nacionalšovinizma. Koliko vidim, fašizam ne izlazi iz mode, a omladina trpi zarad old school opterećenih roditelja koji sami sebe ponekad uvjeravaju da su \"moderni i liberalni\", a kad se suoče s realnošću, brzo se okreću od starosti i mrtvila smrdljivoj teoriji \"sve što ne volim = protiv boga!\".