Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ništa lakše nego nekom dokazat krivicu ili nevinost. Računi, ugovori, (ne)plaćeni porezi, izvori primanja, ZK izvadci, knjiženje i preknjiženje imovine... Eto tužitelji i kadije od mene gratis savjet.
al ste dozvolili da vam ovaj bude u vrhu stranke..
a zar nisu taxisti najveći šljam i lopovi kao što pišete evo meni danas nisu vratili 20pfeninga
Crveni Kmeri....
Neuvjerljivo.
lagumdzija govori koliko je para lipovaca u februaru prenio u hrvatsku u koferima? koliko para je kriminalni sdp pokrao preko EP i puteva fbih? svi idete u kavez bando lopovska. pokazali ste se vecim lopovima od sda sto niko nije mogao vjerovati zbog cega vas je narod i kaznio na izborima
Banda jesu ali vala tesko se takmiciti sa SDA ... mrtva trka, 'so bi rekli.
dobro receno, ali to ste trebali reci svojim politicarima na pocetku mandata njihovih..
Ko vam je ono predsjednik, i gdje je ono kupio stanove. Sta mu ono brat radi, a to je ovaj novi. Da ne govorimo o ovom starom
Ukratko :) Ako Hamdija bude sutio i ako ne oda ostale ucesnike iz stranke koji su imali prste u kriminalu stranka ce da suti :D Medjutim ako Hamdija "propjeva" oda ce ili biti pustan na slobodu ili ce stranka da izjvai kako s tim nema nista i da on laze!!!
Ništa vi ne trebate dozvoljavati. Vi ste u startu kriminalizirani, kao i sve ostale stranke u BiH. Svaka dok se namiri, mi obični građani nemamo ni gaća na guzici! Još jednom dokazano: Demokratija nije za Balkana! Isključivo nam trebaju totalitarni režimi, pa krade neka krade samo jedna nomenklatura.
Ja kako ga provališe i sad peru šape, a iz saopštenja se glatko vidi da su ga "drugovi" "isporučili".