Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo Keljmedni napisao ispred SDP-SBB koalicije?
Sve sto prisivas SDA-u SDP upravo radi. Nemjerljive su stete kojima Naguzdzija naplacuje svoje ucesce u vlasti. Nezajazljivost koja im viri iz svake rijeci nista dobro ne donose BiH. Jednom je to vidjeno, nista nije nauceno, steta se namjerno pravi. Dok ih narod ponovo sutne steta ce biti nepopravljiva.
Nije vas stid da vi nekome držite patriotske lekcije i pričate o odbrani BiH , bolje vam je da se pokrijete po ušima jer osim nekolicine časnih i hrabrih među vama je dominirao stav da \" ovo nije naš rat i ja sam slučajni prolaznik\". Nemojte spominjati rat nego da vidimo kako ćete voditi državu. Imate priliku bez SDA!
Nadam se da će Lagumdžija nakon zadnjih svojih poteza vrlo brzo shvatiti da je loptu dodao potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića umjesto bh patriotima. Na istinskim bh patriotima je da sada ne dozvole da prime gol ako su već izgubili loptu. Nadam se da će selektor bh patriota u oktobru ove godine izvesti SDP iz igre jer samo nanose štetu timu bh patriota.
Kad kliknes brzo uracuna ti dva glasa :)
Svaka čast za Lovrenovića. Goreg niste mogli naći ni da ste ga svijećom tražili. Od stećka koji je bio bosanski i samo bosanski je napravio bosansko-crnogorsko-hrvatsku baštinu. Aferim još jedanput.
Treba jos jednom kazat: 1. Portal Klix.ba radi licnih frustracija tamo zaposlenih je postao SDA medij, to je tako kad se djeca igraju medija 2. Oslobodjenje je radi frustracije VIldane Selimbegovic postao SDA medij, koji propagira samo tu stranku 3. Onome koji kaze kako Zlatko moze prihvatit Fahru nakon svega sto je ovaj pisao protiv njega, odgovoram pitanjem kako Bakir moze prihvatit Vildanu nakon sve sto je ova pisala protiv njega, tipa da je odgovoran za Ugljena, odnosno kako nakon toga Vildana moze propagirati tu stranku 4. Novinarsko drustvo u zemlji vecinom prozimaju frustrirane osobe, koje su radi licnih animoziteta spremna prodati drzavu za 5 feninga, klasicno bosnjacki, tako da kad ovoj izjavu dodate te novinare, jasno je da drzave uskoro nema »Nezavisno« novinarstvo svedeno je na jednu rijec, frustarcija, onih navodnih novinara, odnosno osoba koje nisu mogle naci posao nigdje pa se malo sada bave time.
Neka vide nasi naivni Bosnjaci kome su davali glasove,davali su SDP-u i SBB-u a vidjet ce sada kako ce biti sa Lagumdzijom i kriminalcem Radoncicem...a nas narod misli samo na ono \" pa i SDA je 20 godina na vlasti pa sta su uradili e pa dragi Bosnjaci vidjet cete sta ce vam sada Lagumdzija i RAdoncic uraditi za godinu dvije..bicemo fukare najvece sa ovim dvojicom kriminalaca !Zivibili pa vidjeli ! SDA DO SMRTI !!! VOLIM TE SDA ZIVOTE MOJ
SVE JE TO ISTO SRANJE A DRUGO PAKOVANJE,JEDNI LOPOVI OTISLI,DRUGI DOSLI A NAROD OSTAO ISTI(SIROMASAN I LUD)
Lagumđija, Tihić, Radončić, Čović, LJubić, Dodik, Bosić. YEB\'O LUD ZBUNJENOG. Šta će sada novinari i mediji?? Našli su se u neobranom grožđu. Lajali za ove a protiv onih a sada?????
Evo ti moja. Kod Dode je truhla.
Zato je široko kod tvoje mame.
SDP- vi samo pricate o napredku i ekonomiji, a samo stvarate haos u drzavi, gdje su ta radna mjesta, fabrike, tvorinice, istaaaaaaaa. samo pricate bolesnici a nista ne radite. A SDA- vi ste kao prvo iz licnih interesa kao i fikret abdic, napustali SDA jer niste mogli vladati kao sto ste htjeli, sad ste se međusobno skumovali pa vam odgovara. Drugo, rijec partija rahmetli Alija nije upotrebvljavao, a vidim vi je upotrebljavate. Trece ulazite u vlast USK zajedno sa komunjarama, sto se protivi svim vasim tkz radikalnim načelima, koja ne postoje sad se vidi. Ja sam uvjek glasao za SDA i uvjk cu glasati, znam da ih ima svakakvih u SDA, ali SDA=BIH. Vi komunjarice, malo se sepurite, slusajte Dodika, ali SDA je stranka Bosnjaka, a sta ste vi, ciji ste, kome pripadate. Znam, pripadate DODIKU...
\"A svojim glasačima jasno poručujem da SDP ni po koju cijenu neće u koaliciju sa strankom gospodina Radončića!\"
Vi iz SDP-a ste uvijek bili samo \"slucajni prolaznici\".
U Bihaću je u vlast ušla naša draga A-SDA A.L.L.A.H.U.E.K.B.E.R mismo vojska najača prava Alijina partija. A.L.L.A.H.U.E.K.B.E.R mismo vojska najača prava Alijina partija. A.L.L.A.H.U.E.K.B.E.R mismo vojska najača prava Alijina partija.
Nikada vi ni u čemu bitnom niste ni učestvovali od 90-e na ovamo, bili ste samo crveni slučajni prolaznici, tako ćete i nastaviti poslije prvih izbora. Možete se još malo zabavljati par mjeseci, a onda LUSTRACIJA a za UTEMELJITELJA teška robija