Predsjedništvo stranke poručilo
33
SDP nastavlja s rekonstrukcijom vlasti na svim nivoima
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niposto u buducnosti imati bilo kakve veze sa tihicima. ovi sto brane sda dabogda za kore hljeba nemali. glupa stoka ni nakon dvije decenije nije u stanju skontati ko nas drzi u blatu.
E moj Zlatko sta radis od socijaldemokratije :(
ti pricas gluposti becirovic na skupovima uci hadis jako religiozan covjek u sdp su svi dobro dosli a sda zloupotrebljava vjerske institucije da bi skupljala glasove iako je vecina cast izuzetcima vjernici na baterije pogotovo tihi koji je prije rata bio okorjela komunjara
Sve sami alkoholicari i ratni podrumaši samo neznam u sarajevu jeli ima i jedan srbin da nije u rukovodstvu sdp ili u nevladinim organizacijama.
E MOJ NARODE GLUPI...samo se vi prepirite i svađajte dok se oni bogate!!!!Smjenili ste jedne doveli gore,kao da će ovi nešto promjeniti!!! Bodrite SDA koja se,da bi ostala u vlasti htjela koalirati sa Dodikom...hm ma super!!! Ma narod je ovca i to ona CRNA!!!
SDP,samo nastavite da se borite protiv kleronacionalne i lopovske SDA, to je dugotrajna borba,valja promjeniti 20-godišnji mentalitet naroda:\" nek me kradu i uništavaju,barem su naši\"...
vidi bande gebelsovske sto se osokolila. e pa necemo tako. necemo, necemo. ovih dana letitie iz vlasti na svim nivoima.... a onda... revizija pljacke, lustracija, oduzimanje nelegalno stecene imovine, objavljivanje podataka o saradnji sa agresorom. bali ste jeza u ledja
E moj Zlatko neces ni ti ako Bog da zadugo..Vidis da je narod vec sada prepoznao da rusis ovu drzavu,ali nces uspjeti letis i ti uskoro ne brini se..
Politicka prostitucija, silovanje socijaldemokratske ideje koja je možda jedina snaga koja nam može pomoći. Šteta što ovako srljaju u propast i izazivaju gađenje kod istinskih socijaldemokrata i onih koji vole ovu zemlju. Otužni su.
cccc, nasukali su se na tvrdog partnera koji resurse koje je već poklopio ne želi da sa njima dijeli:) zato im sada SDA nije više dobar partner. Poenta je da su obje stranke lopovske, samo su u pitanju dvije skupine igrača.
lajte kere jakobsvelda... letite iz vlasti na svim nivoima :))
KAD SAM VIDIO KAKAV JE TO LUDAK, NARCIS I POHLEPNI LOPOV OVAJ LAGUMDžIJA, IZ DUŠE SE RADUJEM ŠTO ĆE NAKON OVE DVIJE GODINE NESTATI SA POLITIČKE SCENE I ON I NERMIN ZLATNA TRENERKA KOJI NE ZNA ŠTA JE NEPOTIZAM . IDETE U PAKAO, TAMO I PRIPADATE !!!!!!!!!
@@@cccc... slučajni prolaznik\" ne želi da dijeli tal... smatra da sve pripada njemu i njegovim sekretarima SKOJ-a... on je despot... nisi o tome razmišljao??? ŽELJKO KOMŠIĆ
Iduci s tom logikom ispada da seSDP nakrao za dvije godine dovoljno jer sad izbacuje SDA iz vlasti, nesto u tvojoj logici ne stima
Držimo Živinice, Doboj Jug, Trnovo, Bos.Krupu, Donji Žabar, sve gradska raja.
arivattanen, ma ništa nisu uradili i svjesni su toga svi:) samo raja ovdje se zezuckaju i krate vrijeme. ne shvataj ih ozbiljno:) Mi imamo jedan krucijalni problem a to su SL.O.B.O.D.E!!!! Ovo je ne.slo.bo.dno društvo. Uspjeh i prosperitet jedne društvene zajednice mjeri se slo.b.od.am.a u kojima uživaju pripadnici takve društvene zajednice. Tu su nam svi političari podbacili. S.lo.bo.dna društva su bogata, uspješna i neuništiva, a nesl.ob.o.dn.a se urušavaju u pet minuta.
Samo za FGR kompleksaše: novi urbani bastioni SDP-a: Trnovo i Doboj-Jug. Prva dva bosanska velegrada su pala. Ostaju još Kokorina i Čekrčići Donji. Naprijed drugovi! Uraaaa!! Juriiiiš!!!