Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda bi ga i SDA tužila da je u opoziciji. Samo što oni nikad nisu bili opozicija pa zato nisu ni uradili nikad ništa korisno.
Nastavak etnickog ciscenja nista drugo.
Bravo SDP. Tako i treba.
šta bravo sdp??? što ga nisu tužili dok su na vlasti bili? znaš li što? nije dao zlajologlu jer je s dodikom žario i palio u elektroprenosu!
@paun1 SDP je jedini i tada kroz vlast davao podršku povratnicima.
režim je prvo lice jednine.
Nisam simpatizer SDP-a, al svaka cast za inicijativu. Tako se bori za pravdu! Sudovima, presudama, juristickim metodama se jedino mozemo izborit za pravdu.
Jao cime se ljudi u BiH bave i gube vrijeme. Pa zar je toliki problem da svako zove svoj jezik kako zeli. Izgleda da u RS-u nemaju vise sta ponuditi gradjanima pa ih zabavljaju negiranjem jezika. SDP-ov potez je klasicni predizborni trik, a OHR-u se treba zahvaliti i otjerati iz BiH.
Nista niko ne radi.. Svi su "zabrinuti".
Sorry, al ako ti nevidis aparthejd koji sprovodi cetnitet rs, onda nesto nije u redu sa tobom. Po tvom je i Nelson Mendela trebao reci, "ok bijelci, radite nam sta hocete"... smijesno je a i zalosno mladicu da nemas osjecaj za pravednu borbu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STOKU U ZATVOR ODMAH PA NEKA IM ISPADAJU SAPUNI VALJDA SE NAUCE PAMETI