Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha čuj zlajin sdp priča protiv korupcije na univerzitetu. pa zlajin kabinet je centar, leglo i glavno uporište spomenutog. ccccc... licemjera majko.
Zaista smijesni proglasi jos smjesnijeg SDP-a. Do prije par godina imali ste neki kredibilitet ali ste odmah svima odlicno pokazali sta znaci negiranje zakona, zanemarivanje Ustava. Glasao sam za vas (doduse najvise zbog Komsica) tada i nadao sam se. Ali nikad vise. Do sada sta nam sve pokazali sto ste prije nekima drugo zamjerali. Od drzave za covjeka pravite drzavu za ZLATKA. Taj covjek je popljuvao sve za sta se zalagao i sad kad vidi da ce uskoro biti izbrisan na izborima pravi mozda najvecu poslijeratnu izdaju. Stidim se sam sebe sto sam vam tada dao svoj glas cime sve ovo sad radite. Sram vas bilo
Kakve veze sad ima SDA, govorimo o izjavi SDP-a. I jedni i drugi rade za interese svoih simpatizera i uskih krugova. Problem je sto SDP se postavlja kao moralni kriticar a uronuo je u nemoralu i kriminalu od Zlajoguza, Damira pa redom
Zlaja vrati stan ekonomskom fakultetu. Sad imas toliko nekretnina da stan koji si dobio od ekon.fakluteta mimo svih procedura I OSTALIH profesora ti je visak. Tim cinom poceo bih tebe i tvoju SDP smatrati moralnim.
Ne moze se neko ko je \"malo manje korumpiran\' boriti protiv onih koji su\"malo vise korumpirani\". Podrzavam zahtjeve sdp, ali bi oni prvo trebali rascistiti vlastite redove od korumpiranih. A kako ce, kad im je dragi vodja isto tako korumpiran? Savrseni krug, ili vrzino kolo, tesko je to raspetljati, samo znam da prvo treba u glavu udariti, ako se sta hoce postici.
\"....na osnovu magistarske radnje izabran u zvanje redovnog profesora....\" koje crne magistarske radnje?!?!?!?!?!?!?! onaj ko vam pise priopcenja/saopstenja vam je nepismen i bezbeli je ghuzovace zavrsio ili zavrsava fax i dosao do radnom mjesta.
Samo SDP naprijed, sve sto je dobro SDA koci to svako zna. NAROD ZNA.
SDP JA VAM VIŠE NE VJERUJEM!
Svaka cast pa se neko bavi i ovim problemom a ne samo svojim foteljama
Kakvo znanje, kakve titule...? ovdje je akademska titula dovedena do banalnosti, i ništa, apsolutno ništa ne znači kad vam neko kaže da je PhD sa BiH univeziteta. Koliko su naučno istraživačkih radova objavili svi profesori skupa zadnjih pet godina u indexiranim žurnalima prve kategorije? Nijedan....
Naso se ko ce pricat o borbi protiv korupcije ha ha ha grohotom se smijem!! Kako li skupi par miliona eurica... Strucnjak veliki nema sta!
Boga mi ti poranila jutros...To udarnicki..radno vrijeme od podne.Placa li Zlatko topli obrok.Pozdravi medolina a vidim dosla svjeza,krv,@zerica,sejtan,123, ironija.... P.S Kad pobjedi Komsic kako ce vas antikorupcijski isamarati.
Uvijek se znalo da postoji korupcija na UNSA, ali me ovo plasi, jer pocinje da poprima sve vece razmjere i ne zelim ni zamisliti na sta ce visoko obrazovanje u BIH da lici za par godina ako se ovo nastavi i ako niko ne ne podrzi SDP u ovoj borbi protiv korupcije.
Provjerite malo stanje na stomatološkom fakultetu, kojom brzinom pojedini dolaze do titula magistara, docenata pa cak i profesora i sve naravno \'\'po zakonu\'\'
STIŽE KIJAMETSKI DAN, OVI ŠTO SU U VRHU PRVI ODLAZE
Podsjećamo javnost kako se radi o jednom od zakonodavnih projekata koje smo obećali građanima da ćemo ih realizirati u ovom izbornom mandatu, a koji trebaju pružiti sveobuhvatan i efikasan pravni okvir i institucionalne kapacitete potrebne za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala.