Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
60% ovih što komentarišu na Klixu su one mrtve šabančine, to i ne pročita tekst članka nego odmah pljuje SDP ili neku drugu partiju koja nije po volji zelenima, jer im je to duhovni vođa Bake Zlatna Kašika naredio. Botovi jedni ili malo više čitajte ili izađite u prirodu, nije internet za vas.
Imaju sta i prisluškivat, ko ce dje na kafu i kod koga je "sijelo" večeras, budu li prisluškivali lokalne mahaluše ima da zapale opremu i kunu dan kad su je nabavili :P
odavno se prisluškuje, čak se osjeti odjek ali neka rade svoj posao
vise njih interesuje ko je u cijoj, gde ce k na sijelo kafu nego kriminal i zlocini...zato i prisluskuju gradjane
Pa normalno da im ne odgovara da se usvoje antikoruptivne zakone. Popadali bi svi, to se vidi iz svemira. Ofiraju se iz poteza u potez.
Molim vas mene nemojte prisluskivati, jer bih zelio da ostanem apsolutno amnoniman
potencijalne teroriste treba prisluškivati i pratiti, vi ste lopovi i prevaranti vas je trebalo pohapsiti
@Bakir.Iz.Trezora zašto se bojite prisluškivanja ako ste čisti, kad igraš tenis treba ti reket