Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziv svim bošnjacima: Počinje sezona čišćenja septičkih jama. Dođite u hercegovinu možete zaraditi i do 10 KM dnevno
što zlaya vodi zemlju. puno je bolje otkad dođe na vlast. a da nije do lijanovića?
majorizovanim,.. dajte vise idite na svoje portale.. ovo je nas.. sarajevski.. i ne dirajte nam SDP.. mi ih volimo :) nemojte se truditi vise da pricate lose protiv njih, to su nasi ljudi.. kao sto kaze jedan forumas SIKTER skutori :)
One koje hvata paranoja i strah od pravne države boje se SDP-a. Kukavci sinji!
ma joj vidio sam kad ga je postavljo jedan frljavi nije imao vaser vagu i samo ga bezveze pritegnu ko konj
HOĆETE LI KONAČNO ISPRAVITI OVAJ ZNAK SA SLIKE, KO DA GA JE POSTAVLJAO ĆORAV MAJSTOR DUNĐER, KAKO VAS NIJE STID PROLAZITI PORED NAHERO REKLAME ?!
Jeli zlaja naredio svom dupeliscu asistentu da poskupi struju za 20% odma čim sjedne fotelju, pozdrav penzionerima, nek upale fenjere i spreme deke za zimu. hahahahahahahahahahahahahha, pocrkajte vi ste ih izglasali.
buahahahahahahha kolko su samo jadni ovi rekatasi !!!!
Smeta ih što ih u tim zaključcima ne priznaju i nazivaju stvari pravim imenom, odnosno da su \"platformaši\" oktroirani pučisti :D
Sdp platform-ublehaši utabanim stazama alijanse na put bez povratka, na smetljište.
B.a..g.r.o komunisticka reketasi krenuli s kupovinom glasova penzionera kojima povecavaju penzije necete dugo vratice se Haris y..bace vam m.ter
SDPovčice, st0k0 bezrepa, poskupljujete struju jeli bando beshljbića pogana, to sve što znate uraditi, neka narod rovi po kantama bitno je da ste vi svoje komesare ustoličili mafijo bez porijekla i časti.
Reketaši, vi o dogovoru Dodik-Ešton možete samo nagađati, a kad na osnovi tog dogovora za svoj kriminal platite Zenicom, moći ćete pisati i knjige, a ne samo priopćenja...