Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Jasenko i Omere,tako i treba da se ovo sto prije rijesi ili nek podnese ostavku ili ga smjeniti to je najbolje rijesenje,ne moze se lopov vratiti da obnasa ovu funciju nikako.
"Najmanje još dvadeset dana Budimir će biti spriječen da obavlja svoju funkciju pošto mu je određen jednomjesečni pritvor." Ma ne racunajte vi na njega nikako vise, kakav jedan mjesec, zaglavice on par godina, kako i zasluzuje lopov njegovog kalibra. Nego vi sto prije poradite na toj inicijativi da se ponovo pokrenu blokriani procesi i da se nadje najbolje rjesenje za ovu situaciju.
Ne razumijem kakvi debili mogu opaliti neslaganje s ovom porukom?! Da se ne javljate iz zatvora i KP domova pa suosjećate sa kriminalcima poput Budimira i 90% članova SDA?
Nadam se da ce poslanici imati razumijevanja za situaciju u kojoj se nalazimo, te da ce se izjasniti pozitivno za vanrednu sjednicu, jer previse je vec vremena potroseno na Budimira, krajnje je vrijeme da se krene dalje i da se ponovo pokrenu procedure.
joj komedije od drzave, covjek u zatvoru moze obavljat svoju funkciju
Ne smije država stati dok Budimir plaća svoje dugove. Podržavam inicijativu SDP/SBiH i pozdravljam njihovo sve bolje razumijevanje u posljednje vrijeme.
Naravno da treba vanredna sjednica jer necemo valjda dozvoliti da neke odluke jos uvijek nemozemo donositi bez Budimira!!! Svaka cast dobar prijedlog u svakom slucaju!!