Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake ne zna, da je krasti od gladnih,.. najveći grijeh.
Klix je antibošnjački portal ! Samo komentare protiv Bošnjaka puštaju !!!
Pa neka pregovaraju i Saša i Peđa u ime bošnjaka ako će oni učiniti nešto za nas, stoput ću izabrati normalnog Sašu nego Muhameda Muhamedovića koji će krasti i tjerati ljude iz ove zemlje, MRŠ sda gotovanu
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Hahah a to je slika propale SDA i njihovih zatucanih glasaca.
Ja ne znam ko je otjerao iz Bosne 2 miliona ljudi nakon rata, doveo nas na vrhunac siromaštva i korupcije u cijeloj Evropi. Ko li je ono vladao sve ove godine hmmmmmmm ?
NiqdjeNaSvijetu Otjerao Dodik i Čović svojim blokadama i rušenjem države jer im je to cilj i naredba Beograda i Zagreba i Izazivajući strah kod građana od rata.
Majkemi njemu he bolje da, sr dostojanstveno povuče i da se ne blamira više, jer svakom komentarom samo iritira raju i navlači još veću netrpeljivost i to baš Bošnjaka, prema njemu i SDA, jer, sada nas još pravi budalama i glupim, nisi se pokazao kako treba niti stranka, dali smo šansi i šansi, nema smisla više ovo.
M. Ivanić, ideolog PDP-a, je na tv N1 kazao: Ja sam opozicija Dodiku, sve dok interesi RS-a nisu ugroženi. Kada bude prvi inters RS ugrožen ja ću stati uz Dodika. Ovi naši jadovi iz 8-ke tandrču kao američke lutke. Jedinu ugrozu vide u SDA i Bakiru, a na SNSD i HDZ gledaju kao na prirodne saveznike. Nevjerovatno koliko slijepci ne vide da je ovo hibrdni rat, nastavak onog 92-95., sa potpuno istim ciljevima. M. Abbas jest opozicija Hamasu, ali i sada Izraeel naziva genocidnom državom.
Za svakog ko je nakon rata napustio BiH, odgovoran je licno Izetbegovic sa svojom SDA i njihovom politikom. Svaki iseljenik je jedan grijeh Bakire!!! A trebace se nekad nekome i pravdati za to.
Nikad Bakir nije pregovarao u rakijskim destilerijama kao vi iz osmorke.Oni bijednici iz SBIH I NES isto misle ali su dovoljno pizde da ne smiju otici.Pljuc
Cijela Jugoslavija za stolom, a nas zavadili
Ja ko clan SDA trazim da Bakir podnese ostavku i stim cemo sacuvati Stranku a drzav je neupitna, i tamo u osmorki ima zlatnih ljiljana mozda i vise nego kod nas. Nismo na dobrom kursu, slavimo pobjedu ma lutriji ili na kinder jajetu kako nas prozivaju, nama to vijera ne dozvoljava i molim Reisa da mu to objasni. MOLIM TE BAKIRE PODNESI OSTAVKU I SPASI NAM STRANKU JER STOBOM NECE NIKO
Dok je trezoras po kafanama dijelio funkcije dodiku i covicu, nije mu smetalo… Nikako da se pomiri da je otisao na politicko smetljiste..
da si kad popio koju rakiju bio bi bolji političar..al dobro princip je princip... Allah će kaznit za rakiju, al neće za korupcijum krađe, mito, naređena ubistva...
Ako ima bosnjaka među ovima sto udaraju minuse neka odgovore na jedno pitanje. Zasto Legitimni i Duduk insistiraju na 8ci, da li zato sto u Sda ima kriminala i lopovluka / a ima /...pa su eto i oni se prikljucili borbi protiv kriminala i korupcije...ili je nesto drugo u pitanju ? Naravno ne morate odg , ali razmiite malo o tome.
Ne insistiraju Dodik i Ćović za vlast sa osmorkom, već osmorka ima jedinu alternativu ta vlast sa HDZom i SNSDom. Bitno je samo da se konačno kazni lopovska i kriminogena SDA koju na žalost posljednjih godina vodi bračni par Izetbegović. Vrijeme će pokazati da su i SDA I HDZ I SNSD radili i prikrivali kriminal. A o osmorici nemamo pravo pljuvati dok ne vidimo kako će i šta raditi. Dosta je više SDA i njihovih (ne)djela. Zakone su mijenjali i izglasali po njihovim željama.
Sve su držali u šaci preko svojih članova. SIPU, OSU, Sudstvo, Tužilaštvo, sve državne firme… Zapostavili povratnike, izdali tužbu protiv Srbije… O aferama nemam vremena tipkati.
TI I TVOJ BABO STE IZMISLILI BOSNJAKE NA ISLAMSKO RADIKALIZMU A NAS BOSANCE STE IZBRISALI.DABOGDA IMAO PA NE IMAO HAS BALIO BAKIRU.KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU PADA! ! !
Za Bakira se nema šta reći iz čovjeka vrišti korupcija,jad,propast,kriminal itd.. ali što se ovi iz SDP-a prave francuske sobarice,u koaliciji sa Bakirom su bili više od decenije i zajedno su otimali.Znam najmanje 30 imena polupismenih likova zaposlenih u cestama federacije od strane Nikšića,Mašića i Efendića kad su bili u koalicionom ljubavnom zanosu.Nemojte nas praviti budalama.
Osmopetokolonaši su ateisti,Jugobalijaši,nemaju oni veze sa Bošnjacima muslimanima.
Komentar ti je niđe veze. Ima nas koji smo hvala Allahu dž. š. vjernici i to InshAllah puno veći od SDA licemjera, kriminalaca i lopova.
Malo je rezlika relano razgovarati u hotelu sa 5* u konferencijakoj sali.A nusuprot jucerasnjoj dodikovoj vikendici gdje pravi rakiju djedovu.
Bakir je đeriz od čovjeka
kazu bore se za narod a u stvari 30 godina se oni bore za pljackanje naroda