Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i Zeljkovići i Zelemčići su osakatili toplane za 700000 km to je samo jedna u nizu od nezakonitih i kriminalnih radnji ovih tajkuna, a o njihovim stanovima, vikendicama, podmornicama, avionima, kamionima da ne pričam, unistili su ep, unistili su toplane, sve fabrike koje su radile u sarajevu, a sada su i svog čovjeka postavili za direktora Bosnalijeka, pa da Bog da da mognemo kupiti paracetamol ili aspirin, teško, narendaj krompira u čarape i skidaj temperaturu, ako imaš marku za pola kile krompira!
E hvala svima koji su glasali za ove ratne profitere koji su na vlasti i zbog kojih nam svako malo nesto poskupi, a ljudi ostaju bez posla, krova nad glavom, gladni, žedni i promrzli, hvala vam dragi sugrađani što Tihićima i Izetbegovićima pravite vikendice, kuopujete stanove. kuće, automobile i njihovoj djeci fakultetske diplome i firme dok vaša nemaju šta jesti!
Suprotstavimo se psetokratiji u BiH! facebook.com/UdruzenjeSibePis
NE KONTAM STA VI S.K.U.P.I.N.O. D.E.M.A.G.O.G.A. V.I.S.E. H.O.C.E.T.E. PRICALI STE DOK STE BILI NA CELU KS DA SETE NAPRAVILI MILIONSKE USTEDE, VASA ZASTUPNICA U SKUPSTINI KANTONA JE IZNOSILA TE FLOSKULE, KAKO TO KAD JE DOSLO DO SMJENE MINISTARA I PREMIJERA, USTEDA NEMA NI ZA TEKUCE POTREBE. ZIVIO GOSP. ZELJKO KOMSIC, JEDINO JES NJMU VJERUJE, SVE OSTALO JE PROVJERENI S.LJ.A.M.
Ovakvim i slicnim nacinima se zapravo istinski vrsi pritisak SDP-a na institucije. SAvrseno licemjerstvo u stilu slucajnog prolaznika...fuj
@tale Baska SRAMIJO! Srami se ti svoje nepismenosti! A cim si tako nepismen, sumnjam da si glasao i za koga drugog osim SDA :D
Da sam glasao za SDP ili SBB danas bi se sramijo pred Bogom,pred prirodnim zakonima,sramijo bih se svoje zemlje i njenog duha,sramijo bih se pred svim i svacim............
SDA je mafijaska hobotnica koja ima pipke u svim porama drustva! Naravno i u CIK-u... FUJ, u odvratnoj drzavi zivimo, samo da mogu kako odseliti odavdje!
Sulejman Tihić je titoista, komunista i ateista na čelu političke stranke koja predstavlja religiozno i tradicionalističko biračko tijelo. To je ekvivalent situaciji u kojoj bi muslimanski vjernik došao na čelo ateističkog SDP. Godinama je radio na dovođenju Lagumdžije na vlast, a danas kada ga je Lagumdžija ponizio, porazio i istjerao iz vlasti, Tihićeva politička figura izgubila je svaki smisao u budućnosti. SDA treba da ode u opoziciju i definira svoju ideologiju i temeljito se kadrovski pomladi. Vrh SDA predvođen Tihićem i svojim suradnicima kelnerom i djeliocem humanitarne pomoći je bastion korupcije, primitivizma i generator loših kadrova i neznanja.
paranoicni i jalovi to su glavne odlike sdp!sav period vladanja im se svodi na kuknjavu kako ih sve i svako opstruira i na postavljanje svojih kadrova brace(niksic)sura(budimlic)muzeva(lidija korac)!!nista ali bas nista nisu ucinili da poprave zivot gradana a povjerenje su dobili na prazna obecanja o blagostanju!jos su napravili stetne koalicije sa mafijasima(radoncic)i neprijateljima no1 (dodik)i hocete opet nase glasove?iz sazaljenja ih necete dobiti!
pa gdje vi zivite??? zar posljednjih godina nije SDP na vlasti??? zar nisu na proslim opcim izborima ostvarili najvecu pobjedu ikada??? od tada.. stanje se uopste nije popravilo.. zapravo, sve je gore sto pokazuje i sve veci broj strajkova(a najveci tek dolaze)..Razlog je jednostavan.. njihov BUDZET za ovu godinu.. njihov budzet kao i svi ostali prijedlozi, podrzani naravno od SNSD-a, 2 HDZ-a i Radoncica dovode do sve gore i gore situacije u cijeloj nam drzavi.. Na drzavnom i federalnom nivou su izbacili SDA iz vlasti...??? Zasto se onda ne pozabave stvarnim problemima(kojih ima i previse), nego za svako malo optuzuju SDA, i skrecu paznju sa svojih odluka i zakona koji stete cijeloj BiH... (slicno radi i Dodik - nacionalizmom hrani RS, ali ne jos zadugo! ) I onda pogledam komentare i vidim da im to uspijeva.. ZALOSNO! :( Ispravite me ako grijesim....
Bravo "Zlatko Junge" samo nastavite pisati za mene jer ste mi jos samo vi ostali,napustise me svi koji nesto vrijede.
kakve nebuloze,ovaj sdp postao totalno paranoican!iza svega vidi po jednog malog zelenog koji im zagorcava zivot!sve sto se dogodi pa i ako bude teskih padavina ili ako je klizav kolovoz sve su krivi mali zeleni!e moji pioniri bas ste pla.ci.pi.c.ke!
imas li gdje doktora druze ,mozda ne bi bilo lose da odes da ti propise lijekove pa podigni u apoteci steta krompir na noge stavljati!
ovo je sdp-ov portal,ŠTO SKRIVATE KOMENTARE PROTIV SDP-A?
kakve nebuloze,ovaj sdp postao totalno paranoican!iza svega vidi po jednog malog zelenog koji im zagorcava zivot!sve sto se dogodi pa i ako bude teskih padavina ili ako je klizav kolovoz sve su krivi mali zeleni!e moji pioniri bas ste pla.ci.pi.c.ke!