Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je SDP obećao previše! Do dana današnjeg osjećam sve gore i gore stanje u okruženju! Pošteno radim, da se razumijemo! Kako stvari stoje, nikad više za pomenute!
Zlaja obećao zapadnu Njemačku a pravi sjevernu Koreju. Ni nalik Zlaja, ni nalik.
Funkcija za punca Prije pet godina kao načelnik općine Hamdija Lipovača je na državne jasle u Službu za zapošljavanje USK pokušao progurati punca Ismeta Brkića, koji je tada obavljao funkciju direktora Srednje mješovite tehničke škole i bio istovremeno i član Nadzornog odbora JKP \"Komrad\". No, Lipovača nije uspio u namjeri. Odluka Kadrovske komisije SDP-a Od premijera USK Hamdije Lipovače zatražili smo komentar o imenovanju njegovog oca. - Magistar Nurija Lipovača bio je generalni direktor \"Elektrodistribucije\" od osamdesetih godina do 1993. godine, kada je smijenjen kao nepodoban. Ponovo je imenovan u vrijeme Alijanse za promjene i sve do prije godinu i nešto je obavljao tu funkciju. Tada je to mjesto pripalo Stranci za BiH i imenovan je čovjek iz Maglaja. Promjenom vlasti \"Elektrodistribucija\" pripada SDP-u i Kadrovska komisija stranke na to mjesto predlaže njega. To je sve što mogu reći o tom imenovanju - kaže Hamdija Lipovača. Biscani.net
Otac premijera Lipovače na čelu \"Elektrodistribucije\" Bihać Nurko Lipovača 2008. godine smijenjen s direktorske pozicije, ali je kao penzioner dočekao novo imenovanje. Novi v. d. direktora \"Elektrodistribucije\" Bihać je Nurija Lipovača Nurko, otac krajiškog premijera Hamdije Lipovače. To i ne bi bilo golemo čudo da Nurko Lipovača nije prošlog mjeseca napunio 65 godina te da nema ozbiljnih zdravstvenih poteškoća. On je rođen 6. jula 1946. u Velikoj Kladuši i već gazi penzionerske dane. Posljednjih dana Bihać i Krajina bruje zbog ove skandalozne rodbinsko-stranačke nominacije u, kako izgleda, režiji Hamdije Lipovače i organa SDP-a. Nurko Lipovača već je direktorovao bihaćkom \"Elektrodistribucijom\" do 2008. godine, kada ga je 31. avgusta smijenio Upravni odbor \"Elektroprivrede BiH\", a na njegovo mjesto imenovao Nurfeta Badnjevića.
REVOLUCIJA
I suti, i suti. I suti i trpi, i nikad vise ni u snu ne glasaj jer ti se isto pise. Z L O
Dosta Vise Daytona, Dosta Vise Bosnjacke/Srpske/Hrvatske politike. Vracamo RBIH!!! Svaki potpis vraca RBIH! http://www.republikabih.net/?i=15
Zlaja ne popuštaj, budi zaguljen i glup ko vazda, stavi još blještaviju crvenu florescentnu kravatu. Tako ćeš brže da izgoriš i odeš u balegarnicu istorije. Trag ti se zatro aBd. Nikad više SDP, prije ću crknuti nego vas i daljinskim upirati.
Zlatko , ne popustaj...!!! PO NIKAKVU CJENU...!!! MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA, ODBRANE, SIGURNOSTI - PO NIKAKVU CJENU DATI GENNOCIDASIMA SRBIMA...!!!
Ma jest jest, Zlatko je evo 20 godina na vlasti i eto zato situacija ne valja i zemlja je uništena. Ništa nisu krivi ovi iz SDA, HDZ, SDS, SNSD, Za BiH,HDZ 1990,... oni su došli nedavno. Ma SDP je cijelo vrijeme na vlasti i za sve je kriv SDP.
dzaba je obecavati pricu pricati sto ce SDP i kako. taj Amer, pardon njegov BILL CLINTON kome svi u BiH sterase crvene tepihe ne sto nama ruke zaveza ne dajuci da se branima i obranimo nego G:E:N:O:C:I:D:N:U politiku ZLIKOVACA nagradi. Koliko puta je ponovio DRNDIKONJA da slijedi zapoceti proces, zasto taj (ucenik) Amer nije pozvao na saslusanje DRNDIKONJU i perverznoga lopova COVICA te sa njima u tihom ambijentu porazgovorio, trazio akciju, zahtijevao kooperaciju itd, itd Svaki njihov pokusaj da razgovaraju i ubjedjuju tzv kooperativnu stranu je pokusaj devalviranja i popustanja te Strane svetoga trojstva. Moram biti iskren i moram otvoreno reci, gsp. Zlatko Vi ste skolu ucili u SAD jer roditelji (komunisti) su isposlovali kakav kredit ili stipendiju da talentiranoga sina obrazuju u SAD-u. Ok! Sa kim ste se Vi tamo druzili i za koga radili ili za koga radite i dalje? Nesto me vatra obuzme kad na tu ruznu (CIA) soluciju pomislim! BiH se vise ne dijeli!!!
Jebaji ga zlaja, kad dodo i čova ne padaju na reket...
Radoncic nikad nece biti politika u BiH , uvijek ce biti dio mafije i tako sve dok ga Cerkan ne odgebe i padne u tvorza,
ne daj se kurvinim sinovima zlaja, a ti ga popusi dzonatane, usta ti se naremse, i tebi i radoncicu.
Dzabe se uvlacis Zlatko, moras se dogovoriti sa Covicem i Dodikom, jedino tako ce se formirati vlada.Ovako neces sigurno,zato se formiranje i oteglo godinu.