Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gradic treba kazniri zar vas ima toliko crvenih kmera
Jesam ja budala ili su ovi ljudi?ovo ti je ono kad ti kazu glesaj za mene da cu ti 10km
Noćko, Danko, Pospanko...
pruduktivne radnike bih ne treba da interesuju ovi izbori,ne izlaskom na izbore pokaza ce da se nece pomiriti sa bezobzirnim izrabljivanjem i gazenjem prava radnika.kriminalce, cengica i pandurevica niko nije izabrao ali im je ova kriminalizirana vlast dozvolila da prave robovlasnicki zakon o radu.bih sa ovakvim partijama koje trenutno ima ne treba nikom osim kriminaliziranoj i korumpiranoj vlasti i njihovim guznim muhama.
ti nemoj na izbore ali će zato drugi izaći I izabrati TEBI vlast jer ti hoćeš da te se ništa ne pita...onda nemoj kukati što se Arapi šire , Sarajevo postaje Aleppo
Zivince postaju drugi kuvajt
Bitno je naglasiti da smo očistili svoje redove od onih kojima su lični interesi prevladali zajedničke i takvima više nema mjesta u našoj partiji. Hahahaha, jel vi to ozbiljno???
Glas za nas, ko jebe vas! Slogan stranaka u BiH!
SDA gubi u Živinicama. Jedino ako načelni ne zaključa zgradu Općine i zabrani raji da glasa.
Sadašnji načelnik je obična đurđevička gnjida. Mada nisam siguran da je Samir dostojna zamjena, obzirom da je bio u Lijanovićevoj stranci i skupštini kantona ispred te stranke...
Komunjare, komunjare vi volite samo pare, svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.