Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAKSIMALISTICKI ZAHTJEVI SAMO ZATO STO NE ZELE DA IM TI ODREDJUJES KO CE PREDSTAVLJATI HRVATE U IZVRSNOJ VLASTI. BAS CUDNO?!
SDP je na federalnoj razini prebacio plan i to višestruko. Umjesto 15-tak, zaposleno je i uhljebljeno više od 300 kumova i kuma, prijatelja, rođaka, ljubavnica, propalih poslovnih partnera i sličnih. To niko u Europi nije uspio, pa prema tome: nijedne više protiv SDP-a!!!
NE DAJ ZLAJA NI PEDLJA VIŠE NEGO IM PRIPADA NISU HDZ-OVCI BOGOM DATI HRVATI DOK SE JOŠ PREBROJAVAJU KRVNA ZRNCA NEMA NAMA PUTA KA BOLJEM NISU SAMO HRVATI U HDZ-U TO NIKAKO DA SHVATE ČOVIĆ LJUBIĆ I KAMARILA HRVATA IMA I BIĆE IH I U DRUGIM PARTIJAMA HTJELI TO ONI DA PRIHVATE ILI NE ŠTO PRIJE TO BOLJE
ZLAJA TVOJE JE ODZVONILO ... nemas ti vise sta trazit... GLAVNI KRIVAC SI TI
ZALKO LAGUMDZIJA NIJE NAPRAVIO DRAZVU ZA COVJEKA VEC JE OSTAVIO COVJEKA BEZ DRZAVE E JADI KO SVE OBJAVLJUJE I PISE RADOVE ZALTKO LAGMUDZIJA PLAGIJATOR!!!!!!
Magazin Crta istražio je sustav prevara, kojeg su razvila braća Lijanovići. Lijanovići su preko kompanija, čiji su, kako se sumnja bili neizravni vlasnici oštetili državu za blizu 5 milijuna KM, o čemu je Tužiteljstvo BiH pokrenulo istragu. U prilogu magazina Crta govore i djelatnice te tvrtke, koje svjedoče kako su Lijanovići radnike pod prijetnjom otkaza prisiljavali da idu na prosvijede poljoprivrednika u Sarajevo. Kako je u najavi priloga kazao urednik Crte Amarildo Gutić, nekoliko sugovornika emisija, nakon što su dali izjave za BHRT-a o Lijanovićevim prevarama dobilo je prijetnje smrću. Kako njihovi živote ne bi bili ugroženi, te izjave nisu uvrštene u prilog. To je ta država za čovjeka. Kako to da o tome nema ništa na ovom portalu?! Neda Zlajo?!
Majmune glupi zapišanog mozga, nisu problem Hrvati već HDZ-ovi!!! A nisu svi Hrvati u HDZ-u! Ima ih jako puno i u drugim strankama. Prema tome, šupljoglavi magarče, nauči razlikovati temeljne pojmove prije nego se upustiš u raspravu!!!
tebi bi se i hitler klanjao idi lijeci se
konjino, idi šta oderi i smiri se malo... čak ni za životinje nije dobro da se puno nerviraju...
pA DRAGI hRVATI IDITE U hRVATSKU!!!! Vi ste najveci nacionalisti od svih, hinje. Hocete li da napravimo mali izvjestaj o procentu radnika drugih nacionalnosti u vasim firmama u Federaciji? J b g Srbi su ratovali, bili otvoreni u svojim stavovima, a vi ste hinje, vi se prislanjate gdje vam kad odgovara. Sad vi kao nesto trazite, od koga? Sta vi hocete? Mozda vam \"vasa zemlja\" Hrvatska to pruzi, pa zaletite se lagano tamo svi!
\'Druže generale ja sam ovdje slučajno\' je najbolje što se Muslimanima moglo dogoditi. On je sekularan, demokrata je, poštuje ustav, ne laže i nije licemjeran i SDP-X je to naravno prepoznao. Zato smo mi Hrvati sretni što živimo u demokratskoj državi u kojoj se Zlajatoglu i mali Tihić toliko žele brinuti o nama.
Pa da i za yugu su bili najveci problem hrvati i slovenci .. Lagune samo tako nastavi srusices ti BiH ko Slobo yugu :D Repriza raspada juge
ja ampak mislim da su zahtjevi sdp-a. a napose izborni inžinjering najveća prepreka mirnom i normalnom ustroju vlasti. kako vas msr. intzko postavio na vlast u pederaciji još lakše to može na državnom nivou, al ybg nemre se baš srbe tako shikanirat ko rvate. al najgore od svega jesto to dok bošnjačko-populističkim ideolozima tipa ljigo-lagumžija neujde u glavu da dok nama nebude dobro nemože niti vama, bez obzira koliko nas malo bilo. naši su ober-lopovi no nisu niti vaši bolji ta zar nesjede zajedno u klupama poslaničkim, nažalos nevidim personu koja bi nešto lipog napravila za ovaj stupid narod, blagoš onim koji su protjerani u skandinaviju ili josh dalje preko bare, dok nama ovdje ostaje da se mrzimo i podmečemo klipove pod noge jedni drugima, misleći da svijetu i evropi stalo do nas ha ha ha... ta samo evropa ima 200-tinjak gradova većih neg B&H s štovanjem!!! vaš ovan :)
Kad na razini entiteta jednu stranku potpuno ignoriraš dok na državnoj razni istu pozivaš an suradnju dobiješ i ovakvu državu gdje je formiranje vlasti sam posebi uspijeh političara. Smiješno, mozda i zalosno.
SDP je pobijedio na izborima i treba da svim sredstvima brani svoju poziciju, dosta je bilo ovih sto vec 20 god sjede u vlasti zahvaljujuci nacionalizmu...odumirete polako nacionalisti a ostace samo gradjanske i socijaldemokratske stranke, trzajde se jos HDZovci i SNSDovci polako dok stognu mlade generacije i dok pomre ova nacionalisticka starija bagra nece vas biti u vlasti ni u opoziciji ni na jednom nivou... nacionalizam odumire i vi tu nista ne mozete
Na svim dosadasnjim sastancima su svi osim SDP nudili ustupke i kompromise i pokazali maksimalnu fleksibilnost, tako da problem lezi u ZLAGUMDZIJI.