Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cije su love kupili ove smjesne kabanice (oliti vjetrovke)? :) Mogu ih, istina, poslije iskoristiti za odmore i ljetovanja, kad im na jahtama zapuse bura. Ali bolji su od nacionalista svakako. samo posteno, pa ko koga prevari i u (dobro placenu) stolicu zasjedne ;)
SDP-ovci puno ste se digli... Spustite malo loptu na zemlju.. Haris i SBiH su pravi patrioti ove zemlje kad je najvise trebalo, dokazali i ponovno ce dokazati aBd...
vrijeme je za revoluciju, vrijeme je za sdp! ove četiri godine svako normalan je mogao da uvidi da politika vladajuče koalicije nema perspektivu, odnosno perspektiva joj je u stagnaciji i propasti ove zemlje. a ni pred ove izbore ne nude ništa novo, niti mogu popraviti ono što su uništili. i zato im jasno recimo DOSTA VAS JE VIŠE, OKTOBAR STIŽE!
Evo mene, sad su tablete pocele djelovati, izvinjavam se na ispadima! Sada znam da je SDP najveci favorit ovih izbora, i da oni jedino mogu donijeti boljitak ovom napacenom bosanskom narodu. Bosanci i hercegovci, glasajte za SDP, nemojte za ove koji nisu nista ucinili u ove 4 godine, samo su nas bacili jos 20 unazad. Neka nas SDP povede u bolje sutra!
Heh, zabranili sve video klipove i ako ih i nemate u slucaju Izetbegovica i Silajdzica, a oslobodili samo za SDP? Je li to naprijed SDP, stranko Srba i Hrvata u bosnjacki vecinskim katonima?
Papir trpi sve samo neka kazu od kojih para ?
program sa svih 5 politika dostupan na www.sdp.ba odlican je. treba procitati i argumentirano komentirati.
SILAJDZIC - IZETBEGOVIC TV DUEL http://www.sandzak-x.com/sandzak_video_klipovi-video_id-281.html
Dole SDP mi uzimamo vecinu u parlamentu .Penzioneri .
SDP uzima izbore i supljirat će kako je mali period da se bilo šta uradi i tako opet do slijedečih izbora .
Steta je sto nekim ljudima jos uvijek nisu jasne neke stvari... Ali je sreca sto ce se od oktobra pokazati koliko su ukrivu bili. Za SDP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma kakav crveni oktobar i folovi mi uzimamo dosta glasova . Penzioneri . Mi kad smo rukovodili i gradili vi ste bili u .....................
Odmaraju li ovi ljudi upšte? Ako ovako nastave i poslije pobjede, imaćemo državu za 10 Sve čestitke i pohvale! Vama vrijedi dati glas! SDP
SUPER, SDP NE STAJE.... Žao mi žena ovih političara, gledaju ih samo na TV-u Ali sve za bolje sutra! Bravo SDP
žAO MI JE VAS ŠTO VAM NIJE PO VOLJI ALI OKTOBAR JE CRVENI, HTJELI VI TO ILI NE.