Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako da shvate.... 20 godina gaze ovu zemlju i njen napaceni narod, udario im bezobrazluk u glavu i misle da su veci od bilo kojeg parlamenta i drzave
Da da sve srusit i BiH ako treba al fotelje i vlast nedamo !
OVI IZ SDP_a POSTAJU VIŠE SMIJEŠNI SA NAPADIMA NA SDA. NIŠTA DRUGO NE RADE OSIM ŠTO SE BAVE DILOVIMA I NAPADIMA NA SDA, KAKO SU ŽALOSNI. DODUŠE ONI SU SAMO FOTELJAŠI UDRUŽENI SA KRIMINALCIMA I SAD BI UNIŠTILI I ONON MALO ŠTO JE OSTALO OD DRŽAVE.VALJDA SVOJIM NEZNANJEM I NERADOM POKUŠAVAJU SKRENUTI PAŽNJU I LAGATI NA DRUGE SAMO KAKO BI OPSTALI. LAGUMĐIJA DRUGI KUSTURICA NAROD TE JE DAVNO PROČITAO,JOŠ KAD SI LOPOVLUČIO SA FISKALNIM KASAMA, ZNA SE PREKO KOGA JE SVE IŠLO. NMOŽE SE NIČIJI KRIMINAL SAKRITI. BRZO ĆEŠ I TI OTIĆI. NAROD TAKVE KAŽNJVA.SAMO VI LAŽITE JER NIŠTA DRUGO I NE ZNATE, NEĆETE JOŠ DUG.
Predati vlast SDP-u je Veleizdaja
bagro jedna komunistička ,zar ste toliko slijepi i ne priznajete snagu bošnjačkog naroda koja stoji iza SDA, ali neka brzo će i 2014.
Kako možete lagati da je stranka \"vladala\" i to 17 godina?! M.a.m.u vam vašu ko vam je to slagao! A vidjet ćemo na izborima 2014. gdje će biti crveni kmeri, a gdje sda!
Eto vidis koliko je tebi mozak ispran SDA politikom. Tipicno razmisljanje g.l.u.p.o.g bosnje, ako SDA propadne propade i BiH...... Kako vise ne shvatite da vam je jedna stranka vladala 17 godina i drzavu dovela do propasti, a vi opet njih hvalite. SDA je otisla ali bosnjaci ostaju u BiH njih niko nece dirati moze im biti samo bolje. Ako si bosnjak ne mora znacit da moras glasati za SDA, tu politiku zaboravi. I SDP i SBB predstavljaju bosnjake i bore se ta dravu BiH, a to sto SDA vama prica kako ce se BiH raspast bez njih pa oni jos da su ostali godinu dana na vlasti BiH bi se svakako raspala zbog njih.
joj komunjara saopstenja su im ko u najbolja vremena hahah!vidjecete na izborima kako ste naivno pomislili da je narod glup i da vjeruje u saopstenja u stili scepe radoncica!
SDA i alija (zlatna kašika) su dvije najveće nesreće što se dogodila Bošnjacima u njihovoj historiji. Utemeljitelj republike srpske je alija izetbegović, čovjek koji je u Dejtonu imao šansu da tu nakaradnu tvorevinu izbriše kao takvu on joj je još bio i kum suosnivač zajedno sa Miloševićem i Karadžićem. Alija i SDA su izdali armiju boraca koji su branili sve ono što će alija i SDA pokrasti nakon rata pa do danas. Neka vas je stid i sram SDA alijina kliko što vamdemobilisani borci i njihova djeca kopaju po kontejnerima da bi se prehranili dok vi otvarate vaše tržne centre pravite džamije kao da ste begovi a ne stoka smrdljiva koja je zaimala nakon nesreće koja je odnijela 200000 života naroda čije vi interese kofol čuvate....
Jeli to opet SDP-e (Lagumdzija), isli po svoje misljenje. Zar vam Dodi nije sve rekao u emisi kod Ivanovica. Pitam se ko jos drzi Lagumdziju za Bosnjackog politicara.
IDIO.TI KOMUNISTICKI SDA PREDSTAVLJA BOSNJAKE KOJIH IMA NAJVISE U BOSNI I HERCEGOVINI I9 ONI SU MOJI PREDSTAVNICI KAO BOSNJAKA,VI SVOJ OLO.S ATEISTICKI PREDSTAVLJAJTE ALI NEMATE PRAVO IZGURATI STRANKU KOJA JE PRIJE 2 MJESECA OSVOJILA VISE NEGO VI I SBB ZAJEDNO0,NEMATE PRAVA JER SDA JE LEGITIMNI PREDSTAVNIK MOG NARODA
\"Mi izdati neznamo\"..nikad nećemo dići ruke od Bosne i HErcegovine,Borili smo se protiv Fikreta Abdića,..znamo i danas kako se bori sa izdajnicima, Fikret je osuđen za veleizdaju i Lagumdžija i Fahro dočekaće sud naroda na prvim izborima kao što su prošli u Vukosavlju.Nemožete prevariti narod..NIKAD.
mogu crveni jos malo narod je vidio koliku je gresku napravio nikad vise ovo vam je posljednji mandat za vaseg zivota crveni ce u zaborav 2014
sda jeste mozda losa opciija za nas koji pratimo njihov rad, ali zaista je cinjenica da oni manipulisu narodom tako sto se kao zalazu za \"bosnjake\" ( a zapravo samo svoj interes gledaju\", prodaju pricu da nije njih rat bi jos trajao ( a jedina istina je da nije njih ne bi ni bilo rata i znamo gdje su bili za vrijeme agresije). Ljudi nisu spremni za promjene i vode se parolom nema veze sto kradu nasi su. Nadam se samo da ce uskoro poceti pratiti sta oni zapravo rade a ne sta pricaju, pricaju da su tu za narod, a kad je pitanja buudzeta koji se itekako tice naroda gledaju svoju korist. Sram ih bilo
Ne mogu da se pomire da ce od sad sjediti na drvenim stolicama :)
I kako cemo u Evropu kad vas moraju opominjati iz iste da krsite demokratske principe??? Jasno se vidi ko blokira ovu drzavu u tome!