Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavni odbor sdp,sve sami PETOKOLONAŠI!
Je*o ti ja mater petokolonašku.
@Džema Majmune,kako se ti nađe u ovoj koloni petokolonaša!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stranka koja nece da saziva sjednice vlade poziva na posao...poceli su vrijedjat i inteligenciju ljudi...jedino je dobra vijest za lidiju korac jer ce sada biti jos gori...
Umjesto da se založe da se za sve ove dane nerada odbiju pimanja svima koji su bokotovali posao, SDP " naređuje" da se vrate na posao. Očigledno da je stvar propala, jer se ne smiju suprostaviti Dodiku i Bosiću. Koja je uopšte politika, koju vodi SDP?
" Ambasade SAD-a za reformu FBiH " ће амери да Вам кроје устав??? Људи урадите сами!!!
Kurava Lidija Korac hahaha
Mama ti je to.
Dzema, jeli ga bacas na Lidiju? Pulencicu crvenih kmera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdravljam osnivanje novih regionalnih odbora u RS-u. Integracija i samo integracija. ;)
Oni što na ovo udaraju minuse, serempo im se u stau. Đubrad separatistička, nepismena.
Samo u apsurdistan drzavi se ne dolazi na posao za koji ih narod placa od svojih primanja , i to 75% primanja i poreza ide za ove nehl***vice...dok je ovaca bice i sisanja vune.
da vidim tko se smije ne dodazvati kad pozove sdp..:))))))
Treba raditi i drzavu nadograditi...
Eto SDP je pozvao i odmah dolazite na posao!
Svaka čast, ne radi se samo pred izbore! Nadam se da na ovome neće stati jer pojedinci znaju djelovati samo heftu pred izbore i to sa džambo plakata!