Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajk ko je mislio da je Deen na slici :)
Ovaj isti onaj Arapovic iz CCI
lajk na moc zapazanja.. :)) ja naucio da niksic bude u prvom safu, na prvoj slici pa nisam obracao paznju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DRINA SARAJEVSKA NA APARATIMA
@Cavadiini JARANE MOJ JA ZARADIM 5000 FRANAKA MJESECNO MENI DOSTA DA ZIVIM KO HADZIJA
Bravo. Samo i ovo je vaša predizborna spika. Da ste stvarno zainteresovani da spriječite stečajnog upravnika Federacije da jaše dalje, sjetili bi se na vrijeme još kad je počeo "hvaliti" firme koje prodaje da ništa ne valjaju. A kome nije jasno šta ova Vlada radi, kazaće mu se samo u narednom periodu. Samo će biti tada kasno.
Tooo Reufe kupit ću ti Iphone budžetskim novcem...
Da Reuf Bajrović nije na vrijeme podnio krivičnu prijavu protiv Dodika, on bi sad bio prezauzet organizacijom refrenduma o OTCJEPLJENJU naredne ili najkasnije 2018. te godine ! Da SDP niej podnio krivičnu protiv Fadila dok se PARLAMENT FBih sastane i treći put ove godine ( !!!!!!!!!!!) ostali bismo BEZ ijedne firme u FBiH http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/reuf-bajrovic-podnio-krivicnu-prijavu-protiv-milorada-dodika-najavljeni-referendum-u-rs-u-protivustavan/177622
mirzoloni na zalost ali si u pravu samo sto to nece isto na zalost nista promjeniti ovaj glupi narod BiH opet ce glasati za iste kao i do sada i opet cemo zbog te gluposri placati danak slijedece 4 god
Ova prodaja je svakako nevjerovatna. Prodali ,ispod cijene, 40% kapitala zato sto nisu vecinski vlasnici i ne mogu upravljati sa dobiti umjesto da kupe 10% i onda raspolazu sa dobiti. Ali ocito da je sve dogovoreno ranije.
A sada malo o nama i zgradi Unigradnje. Dajte malo "samokritičnosti"! Ipak ste vi ideološki i pravni sljkedbenik SK koji se zaklinjao u samokritiku. "SAMOKRITIKA ČISTOG UMA" - Kant.
Meni je žao ovog Malika fin decko ali ga Irfan uvaljuje u ovakve gluposti... Raja iz Starog Grada ce skontat o cemu pricam... Pozz
Hocel sad kakav referedum i u Federaciji bit zakazan?
Podnijeli krivičnu prijavu bez ikakvih konkretnih dokaza. Postoje samo indicije, a to sud glat odbacuje. Znam da je Fadil lopovčina, ali ovo je malo neozbiljno od SDP-a i u cilju je predizborne kampanje.
Svake godine na vlasti uhodane stranke SDA HDZ SNSD i sada SBB UKRADU OD PRIHODA DRŽAVE BAR MILIJARDU KM ! I onda spin na neku REFORMSKU AGENDU da bi dobili milijardu kredita MMFa, za ono što su nam pokrali ! :))))))))
Nanjnovija metoda Klixa u sprječavanju komentara: KOMENTAR JE PREDUG ! :)))))))))))))) Kao ovaj spiska krivičnih djela SDA: ENergopetrol, Bosna lijek ( pranje novca preko PANAME ), Buroj iTD !
Buroj investira 4,5 milijardi bez ekološke dozovle u zaštitnoj zoni a ima dva uposlena i 2000 dolara kapitala ! VOđa bande BAkir Izebegović drugi premiejer Konaković, načelnik PERILO, :))
@plaq Bandu iza resetki, i svu njihovu imovinu oduzeti do 10 koljena!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A SDP nam cijelu državu prodao!
Jes samo se vozaš po onome što nam je SDP prodao, a na čemu se vozaš što su ovi izgradili razmisli sama ? :)))
jel to samo da operete fadila bagro?
To je bio uvjet MMF-a + prodaja/privatizacija jos nekoliko firmi...dakle krivom je upucena prijava posto su za mmf bile sve strane
Pa što nisu objavili međunarodni tender pa da se vidi ko je spreman koliko dati, i kakve su referense ponuđača, planovi za razvoj i sl. kriteriji. Ovako prodao nekom fondu iz beča osnovanom neki dan. I kad Fond proda BAT-u duhanski biznis, ostaće gratis hoteli, banke i poslovni prostori tom fondu, a onda ćete vidjeti ko je vlasnik toga i sve će vam se samo kazati....
hebe se fadilu.......naredilO mu da proda :D:D:D