Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zezajte. Ubrzo ce nam djeca misliti i da je Sebilj dobio ime po Bakirovoj zeni.
Glasaci SDA smije vam se Bake dok vam famije crkavaju od gladi. Poserem se i na njega i babine zlatne kasike!!!
Bagra svi do jednog. Možeš komotno zapalit pun parlament i da rekneš da niko nevin nije nastrad'o. Sve iste njuške godinama se vrte. Svi u oni ista govna, samo im se raspored slova u imenima stranaka razlikuje... SDA, SDP, HDZ, SBB, SNSD .....
Jesi li pitao Damira, dali smiješ dati ovakvu izjavu?
Lopova zgoda stvara, tako i političaru daj vlast da vidis kako se ponasa, većinom svi imaju isti obrazac ponasanja kad dodju na vlast.
Šupljirate i presipate iz punu u praznu i opet tako, šta je SDP uradio dok je Aganović biona čelu UKCS toje bila opšta smijurija od kadrova SDP i prodanih duša, Pa on je unazadio UKCS i samo je napunio svoje džepove i pobjegao. Ma gore nije moglo, puna podrška SEKI i samo naprijed, nek očisti ova govna iz UKCS.
ha ha ha
hahahahahahahahahahahahshahahah......dajte psima mesa nek SE najedu pocrkali dabogdaaaaa
Početak..? SDPu je samo krivo sto IPAK nisu upali medju tih par porodica :D
@šnalica Sto bi bilo krivo? Iz SDP-a su davno izasli svi isilovci koji su imali poriv da siluju ovaj narod uzduz i poprijeko. Pitaj svoje roditelje zasto su napustili SDP i prikljucili se isilu i bice ti sve jasnije.
Nisu dzaba mitovi o glupim Bosancima. Vidim po komentarima o kakvim mulcima se radi. Nije bitna vijest koja se komentarise nego ko je koga uhljebio i tuko u osnovnoj. Neka na kosevu otvore veterinarsku stanicu i lijece stoku, nismo bolje ni zasluzili. Zaposlsice Bakir 100000 junaca da pasu travu na poljinama, taman mu takvi i trebaju.
Nikša, povedi Hercegovce u borbu protiv Turaka. Bosanci će te podržati.
Nikšiću kako sam te samo blatila, Molim te oprosti! Sve si u pravu što se tiče stranke SDA, neka svi znaju da imam ogroman straha od život dok oni vode politiku. Ne znam da li su sjvesni šta i kako uništavajju vlastiti narod. Te nije Federacija samo grupa ljudi u SDA i njihove porodice. Ima i nas koji vapimo za jabukom ali avaj, nema, stranka SDA svojima za par godina dala penzije preko 2.200 KM a nama za 40 godina ni 600, sram da ih bude a cijene kao u Njemačkoj. Za mene SDA zlo,.
Eto nek je SDP mlijeko....joj kako ste samo glupi....sva govna od Niksica, IZetbegovica, Lagumdzije, Radoncica, Covica i inih dok ne odu u historiju ovdje nece biti bolje(a sa njima i ova danasnja stranacka omladina, naucena od starih mentora, sve su to ista govna)....Pa i ovaj gospodin Niksic kojeg hvalite, za vrijeme svoga mandata uhljebi svoga brata za direktora, ni manje ni vise, nego autocesta ...Da li je to uredu da gospodin NIksic svoju porodicu zaposljava, a gospodin Bakir ne ??
Kraljevina Izetbegovic po uzoru S.Arabije.
Razlika je u tome sto je drzava ovog kralja GOLA (bez prebjene pare)
ipak SDP može niže od dna.
Vidi ovog postenjacine sto se javi
Glavonji je bolje da suti...isti ste ako niste i gori,i kod vas su vladale dvije tri familije....uostalom dr.Stevanovic je pomenuo i vas...
P R A V D A Z A M A H I R A MAAAJJKUUU VAAAMM *EBEEMMM !!! DDOOOSTA ŠŠUUUPLJEEEEE !!!