Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ti karina Bakire....Imaš Općinu Centar...Dosta ti..
ZA ZLOČESTE BOŠNJE NEMA POKLONA OD DEDA MRAZA NI OVE GODINE KAO I UVIJEK I TAČKA
@Dzevudin I BABO TRAŽI 4. ENTITET
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kako nakon svega Bosnjaci opet ocekuju da Srbi i Hrvati vjeruju u njihove bajke da oni samo zele zajednicku BIH koja bi bila ravnopravna za sve? Sanse za unitarnu RBIH su ravne da ja postanem premijer Zimbabvea. Najvise je ubili Bosnjaci svojom halapljivoscu.
zagovnali ste i sada je gotovo. pomirite se sa svojim neuspjehom i smijarijom od stranke jer samo težite pljačkanju i silovanju. sda najgora noćna mora . da sam znao da će ovakvi ljudi da sa nama rade šta hoće pobjegao bi od svega. Navlačite nas na patriotizam a niko vam nije svet i ovo što se desilo i u stocu i srebrenici je vaša lična odgovornost!
http://www.vecernji.hr/hrvatska/antifasizam-kao-ideoloska-toljaga-u-rukama-bosnjackih-nacionalista-1125288
mogu novi izbori ali prvo daj jednu vrecu zlata za mog Camila, a drugu vrecu za Kaplana
Dodiku Srebrenica, Covicu Stolac. Zbog neceg se dogovorilo tako. Vidjet cemo.
E sve ovo kuha dragan. Sve sad on koci. Zadnjih 10 Godina sve je u njegovoj kocnici. Puhanju dodiku i tihicu i usmjeravanju jednih protiv drugih. Njemu jedino nevalja da bih ide naprijed. Zato treba drgana Nagu ziti
predsjednice znam da je za vas posljednja godina u politici, s jedne strane zbog vas, s druge jer zbog zakona koji ne dopusta vasu kandidaturu.. zbog nas, zbog vaseg rahmetli oca a naseg prvog predsjednika u nezavisnosti, ne dozvolite vise da onaj medjed osnovu rijecih izvucenih iz konteksta za naseg predsjednika kaci "zlatne" kasike, da zbog procitanih naslova od nepismenih novinarcica smesta ga tamo gdje nikad nije ni bio..
..zato smjestite ga tamo gdje jeste bio, da s salveticom i tasnom u ruci vas usluzuje, smrad gusinjski.
ogranici se zujane na sarajevski kalifat i to ti je previse jetim i politicki amater ko sto mu je i babo bio
Bakir puca k'o petarda
SDA bagra gdje god pobjedi sve je regularno i ok, a gdje izgube kmeče CIK-u.
SDA traži poništavanje izbora u Stocu i Srebrenici --------- duplo....KMEEEEK!!!
Ima puno zelja koda ce mu uskoro Bozič.
on očekuje.... on zahtijeva
Тако је Баке! Не посустај! Док на челу сваке "опћине" не буде неки арап ил иранац, ил ко зна шта, не одустај! Тата бабо је машто о том, и почео, а ти настави ђе бабо стао...
imajul ovi jos zelja ili je ovo samo za mjesec novembar