Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ta se reformska agenda kao već provodi, a niko je nije vidio izuzev možda Baketa i Ćovića. To samo može da se servira stadu ovaca kao što smo mi.
Sabahajrola Bakiraga! Jestel se naspavali. Doduse mi smo se navikli na udare na drzavu ,tako da "osuda" moze kasniti i do 7 dana.
Hahah kakva saopštenja za javnost bože sačuvaj pa radi svog dobra zaposlite nekog sposobnog a ne podobnog dajte momku curi dvije milje da se ne brukate ah da vi se ne možete obrukati više nego što jeste ni obraza ni pameti 😂😂😂😂
Mi borci ARMIJE RBiH nikad necemo glasati za SDA dok je Bakir vodi tako sto omogucava Fahri da se opere od svega i stekne imunitet i sto prodade sve Covicu. Treci entitet ici ce na dusu SDA i nikom vise.
Ide na dušu i Tornjaku, nemoj to zaboraviti. Zajedno ližu dupe usranom hercegovcu.