Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj smrad sa slike sad se budi a 20 godina dok je bio na vlasti sutio o 9 januaru
Uspavani Sultan , 😅😅😅
Izdajničko-kriminalna SDA i Izetbegovići su ucinili veleizdaju Ustava Republike BiH priznavši zločinačku tvorevinu “pc”.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prosipali ste nam šuplju godinama , da se mora promijeniti naziv srpska , šta se po tom pitanju uradili.
Davno su zeleni rekli da ce ukinuti rs. Necemo vam halaliti nikada jer se vi iza kulisa s njima bratimite, ljubite i volite. Brankovicu zvanom po zakonu dobio stan, Kosarac je jaran. Kako to? Nikada necemo biti slozni zbog vas sda otpada.
Sta je Trojka uradila po tom pitanju?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al' sto voli lik fotelju i imitiranje sultana nekakvog.
Da smo tebe,mater,ženu i ostale hajduke mi Bošnjaci osudili za pljačku i sramoćenje koje smo doživjeli od vas ovakve stvari se nebi događale.
SDA napravila RS i sad glume da su veći katolici od pape.
Gdje ste dosad bili a ja vi ste slali parizerasu izaslanike
I tako, dok se danas u Banja Luci direktno govori o otcjepljenju Rs-a, predstavnici tkz. “Trojke” Nikšić, Konaković, Forto, te vječni putnik bez cilja širom EU, turista na BiH budžetu Magazinović dolaze u centralu HDZ-a da pronađu bezbolni model dodatne podjele putem izbornog zakona.
Obicni karinas,supak....
Samo vi nemojte tako vam Boga!
da stvarno ima volje za bolje sutra, pa da odustanu svi od svojih datuma, 9 januar i 25 novembar i 1 mart, i da uzmu jedan novi dan, evo recimo dan kad donesu tu odluku, da bude novi dan svih ljudi u ovoj zemlji.. al nema te volje, oni se samo naguravaju da mi gledamo dok iza ledja kradu.. trikovi sa pijace
A kad si Bakire tražio da naši puste Salku iako je ilegalno unio pištolj Srbijanci ga odmah pustili.A sad hoćeš da se tužakaš?Sramota je to Bakire.
gamad korupirana
Sjetio se
Prava smradina,bez imalo obraza i stida.Hvala Bogu,pa se ne pitas vise nista u ovoj zemlji.
Svaka cast, SDA je jedina opcija Bosnjaka za BiH
A vidi ko se javlja,rodila ga majka Halida jedna vreca za mog Baaaakira.Vidio slunto priliku da se predstavi narodu kao spasitelj,samo da ga izaberu opet. Pa nije valjda ovaj narod toliko glup i naivan da dopusti da se ovaj amater opet bavi politikom. Prodao babo pola drzave svojom naivnocu,a ovaj dovrsio svojom napuhanoscu i neznanjem. I sad on kao tuzi nekog....
Sad kad niste na vlasti. Vi ste izdali Bosnu tako sto ste propustili revoziju. Mrs