Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA će uraditi sve za zagrebačku diplomu dotične gospođe
SDA IZDAJNICI
BolaBola je D.Ž živi od prodate tatine nekretnine kupio garsonjeru za te pare na Čengić vili. Inače se tambura u rikverc, ima 51 god niko ga nikad nije vidio da ženskom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijep primjer suživota Hrvata i Bošnjaka
Ja i?
Sada je jasno tko pomaze UZP. Pamtimo pa na izborima platimo izdaju u reziji SDA kriminalaca i Bakira Izetbegovica. SDA ne zna sta znaci postenje, ljudskost i sramota.
Nama je sporna antihrvatska FTV
Bravo SDA!
Lju bi ih majka stari pajdasi
A Irma prodala Mostar, hahahahahahah. Sda i Df najveci izdajnici BiH.
Koji naslovi u pm a ministarstvo finansija drzi hdz i daje novac sda-ov ministar u kantonu moze samo proslijediti novac. Al bitno je narodu baciti naslov jer naslov je bitan
@Pimpek, Naslov je OK samo ti lazes da ministarstvo drzi HDZ. U tekstu stoji jasno da Rašid Hadžović, kadar SDA stoji na celu doticnog ministarstva. Zalosno da takvi kao ti po portalima brane ove kriminalce i nisu svjesni koliko sa tim stete nanose sebi, svojoj djeci, unucadma i cijelom drustvu.
Najbolje ukinuti i tv prtplatu i sve javne televizje.pa ko hoce d ima televiziju nek je i finansra
Kad će drugi kanal RTVHB?
Cuj sda ministarstvo koji paglu naslov tacno lazete vise od kurira majmuni hebo vas ko vas napravio mrsasssas
Šta je tu čudno
Kakvi su to kontovi??????? Mutne radnje sigurno, tu se slože expresno
Jaaa, i?
Sve im.je tako a pricaju o drzavi
Kad pukne SDA rasuše se bosnje niko ih vise ne sastavi. A moraju puknut nakon svega😁