Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@durmo, ovdje svako moze da radi ali samo sve sto ne treba i sve sto je na stetu drzave i svih njenih naroda - a rijetki koji pokusavaju uraditi korisne stvari vec 13 godina nailaze na vrata zatvorena nacionalnim kljucem.
Ma nije bitno ni ko ni sta radi. Jedino bitnoo je da ovdje NIKO NISTA NE MOZE DA URADI. Tako ce biti sve dok svi otvore oci i shvate da ono sto je nekada bilo vise niko nema sansi da obnovi. Zivite u realnom vremenu zidajte ideale ne na proslosti nego na buducnosti vase djece. Ko nije sposoban da ovo prihvati zalutao je i vremenu i prostoru i ovo jada od zemlje odveo u corsokak.
Nije bitno KO radi - nego STA radi - osobito AKO radi na ubrzanju evropskog puta - onda radi za dobrobit CITAVE BiH.
Kad je dao ostavku, bilo je kuku-lele, vracaj se...ehhhh...stvarno bez veze vrijedjate covjeka...
Spiric je jedan od rijetkih koji nesto radi u toj drzavi, i to radi ozbiljne i manje popularne stvari od ovih koji se oglasavaju...nemate vi pojma...kad bi malo dublje zasli u njegov rad, ne bi se otimali za njegove pozicije, sasvim sigurno. A to sigurno zna i Lajcak i ta tzv MZ.
materi otkrivajte, bivsi ste agresori! dodikovi poslusnici, idioti, retardirani!