Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše loši sa vlasti, dolaze još gori.
http://www.dailymotion.com/video/xrsyx7_sehadizacija_news?start=20 Evo sta je SDA i TIHIC
Vidjeti lice Plancica i Pivica kako im stranka pada NEPROCJENJIVO
Asim Sarajlic bi na ovo rekao za GLAS SRPSKE: Mislim da je ključ problema u BiH SDA, da osionost i bahatost Sulejmana Tihića kao neprikosnovenog lidera u SDA, koji ni s kim ne želi da vodi dijalog i kompromis, jedan od uzroka stanja u BiH. Tihić je kao predstavnik i predsjednik SDA upravo razlog nesuglasica i na nivou države i na nivou entiteta. To je čovjek koji nikad nije nudio rješenja i nikad nije nudio kompromise, niti je pravio reforme. Mislim da društvo time ozbiljno treba da se pozabavi i da razmotri cjelokupnu ulogu SDA u protekle 22 godine, kako je na vlasti.
Kakav EURO, kako je lijepo gledati cirkus 24%. Kupim kakve grickalice, otvorim koju pivu, zalegnem i uživam u predstavi cirkusa 24% :)))))
Ko je gledao sjednicu kada je SDA pala, sve mu je jasno. Kada član SDA sa bine poruči: MI VLAST NECEMO DATI NIKAD! sve vam bude jasno za sta se bori SDA
Možete vi osporavati koliko hocete, SDA je svoje otpjevala u ZDK! Prvi put od kad postoji ovaj kanton!