Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, da se raspiše referendum za ukidanje RS-a, SDA bi bila prva protiv. Ova bagra je u zajedničkoj bari i love u mutnom tako što svako pokriva dio teritorije. Zašto bi SDA rizikovala referendumom, kad tako mogu da izgube vlast, ovako znaju da imaju puno veće šanse za udio u vlasti nego kad bi 100% teritorije BiH glasalo. I zašto bi rizikovali svoje 10-ostruke veće plate od prosječnog građanina, kad mogu ovako održati status quo i kupit kajmak bez problema.
sasvim nepotrebno i neizvodljivo... predizborna magija
@PredsednikMile ONDA PROPADE DEJTON.☝️. NASTAVAK RATA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
..poznato!!! Kada bi se RS ukinula, Bakir bi se objesio!!! Toliko dugo mu se babo borio da stvori državu sa trezoraša...Živjela RS kao desna ruka našeg nam Bakira, inače, bez RS, nema ni SDA..
meni je ovaj muha presmijesan jedan obicni debil ponjamke mu se u stau
..jesu, jašta nego!! Sve sam ja filmove gledao i još gledam...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
izbori samo što nisu, a oni i jedni i drugi već pobjednici...trostruka politika
SDA je bila i ostala p...a Naravno da nece SDA nista, jer je ona stvorila RS, izvrsioci Alija Izetbegovic i ime dao Muhamed Sacirbegovic, kumovao Haris Silajdzic iz SBiH koja je hvala Bogu skoro nestala.
In the city of Amsterdam you can find a lot of fun The Dam square and Laitce plain this is something I can't explain There's a croud crazy in love in the distance I hear the drum calling me to come to Amsterdam.
SDA ja klasična ratnohuškačka stranka, to se mora priznati. RS se ne može ukinuti bez milion mrtvih. Ali njima je to svejedno, njihov niko neće ratovati, svi će se skloniti sa porodicama. Samo su se zaznuli ako misle da će im Erdogan pomoći da unište RS. Erdogan ima svojih problema i preko glave. On mora "ukinuti" te svoje jadne Kurde na kojim radi genocid.
EEE Hico sto nam ostavi ove cigane preko Drine.
naravno da nece,pisaju u jednu. jbi im mater svima lopovsku
Siguran sam da je sda stranka svjesna da referendum nije dovoljan da bi se ukinula RS. Za ukidanje RS bi trebao jos jedan rat ali mnogo gori od prethodnoga. Sda su ratnohuskaci. Treba pokrenuti referendum i ukinuti sda
Trenutno od svih sedam država, niti jedna ne pomišlja ne na ukidanje koje je nemoguće, nego ni na reviziju Dejtona. Iako neka provincijska laprdala po Zagrebu vrište, mogu samo da se udaraju nogom u dupe jer im je dozvoljena država sa većinskim geografskim, nikako genetskim rvatima sa kojim srbi nisu nikad ni imali problema.
Henri Kisindžer je rekao da BiH kao veštačku tvorevinu treba podeliti na tri nezavisne države. “Bosna i Hercegovina je veštačka tvorevina u kojoj su tri naroda primorana da žive i zbog toga je treba podeliti!” On kaže da treba stvoriti muslimansku državu, a ostalima dopustiti da osnuju svoje nezavisne države ili da se priključe Srbiji i Hrvatskoj. Samo na taj način konačno bi se rešilo nacionalno pitanje svih naroda koji žive na ovim prostorima, dodaje Kisindžer.”
zna li ovaj podgrizač sa slike br.1 ko je Henri Kisindžer ?
Zna. Kisindžer je lobista koji "izjavljuje" ono, što mu se plati.
Dejtonski MIROVNI sporazum je međunarodni pravni akt koji za cilj ima da se uspostavi mir na sjebanom Balkanu. Dakle, budući da se mir uspostavio, ovaj pravni akt je ispunio svoje djelovanje, te se po automatizmu međunarodnog prava derogira, odnosno postaje NIŠTAVAN PRAVNI AKT... Kome vi prodajete muda pod bubrege ?
@shomi1 sjoooooooo ne kontaš, Dejton je de facto ispunio svoje pravno djelovanje i kao što vidiš ozbiljna je pravna smetnja za razvoj Bosne i Hercegovine, uz to je postao ništavan nakon što je ispunio svoje pravno djelovanje. Ponovit ću se ili citirati nekog od autora Međunarodnog prava (namjerno ne pisem ime i prezime ovih naših prepisivača literature): "Kada jedan pravni akt, po Međunarodnom pravu, ispuni svoje pravno djelovanje, automatski se derogira, odnosno postaje ništavan pravni akt.
@deiks Kandidovat cu se kad ne bude tročlano preSjeništvo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno da nema, Bake i Mile, to je ko prije Alija i Rašo.
Ама људи јел вама толко тешко укапирати да је Америка играла главну улогу у рату. Она га је покренула, она га је креирала, она је створила медијску слику о њему, она одређивала Алијине потезе, она је цртала границе, она га је и завршила Дејтоном... Сви смо били обичне марионете, какав црни Алија, каква Босна... Организују се Маркале, НАТО авијација бомбардује српске положаје, АБиХ помјера линије, долази до БЛ и стаје! Тачно на данашњим границама... А Холбрук диктира из Охаја Алији куд и како...
@januardeveti Ne kvari ljudima idilu, vako je puno ljepše vjerovat' da smo svi "izborili samostalnost", nego da smo manipulisani.
@januardeveti Ne kvari ljudima idilu, vako je puno ljepše vjerovat' da smo svi "izborili samostalnost", nego da smo manipulisani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Referendum o ukidanju Republike Srpske :-)) Mozda to i ne bi bio presedan jer svi se sjecamo kada su Spanci pokrenuli referendum o ukidanju Francuske. To je lako izvodljivo. A moze i carobnim stapicem. Svejedno.
Moze li tipkajuci :))) Topli pozdravi iz prohladnog Adelajda za PuskinaSasu :)):*
@Rapsodia Pa sto se smrzavas u prohladnom Adelajdu i toj hladnoj Australiji? Navrati u tropski, sparni Ontario da te sunce ogreje :-) Da vidis malo lake Huron i lake Ontario beaches. Zaboravices odmah na to vase koralno grebenje i ostale trice i kucine :-) Moram na posao. Ugodno vece ti zelim, moja "promrzla" prijateljice.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kad bi raspisali referendum o RS na celoj teritoriji Bosne bilo bi isto kao kad bi se raspisao referendum o Kosovu na teritoriji cele Srbije zajedno sa Kosovom. Vaših 50% možete da nabijete tamo gde sunce ne sija jer je RS, sa svojih 83%, etnički čistija od Srbije.
to nije isto poturice,. Srbi ne mogu povratiti Kosovo iz političkog, ali i demografskor+g razloga., dok vi poturice na BiH ne polažete nikakvo istorijsko pravo koje je najjače po Međunarodnom Pravu. U stvari, vi ste totalni anonimus za istoriju, istorijski nebitni do vaše epopeje 92' god. A kad je coca cola izmišljena?
@rade_s Nemas pojma sto govoris! Istorijsko pravo imaju sva 3 naroda. Postoje knjige o tome i prije ovakvih priglupih izjava bi bilo jako lijepo da znas sta govoris. Veliki broj Srba, Hrvata i Bogumila su pocev od 15 vijeka primili islam, sto znaci da su vec odavno bili tu i "samo" su primili vjeru i sto opet znaci da imaju istorijsko pravo. Koristis rijec "poturice", i kad si vec toliko pravis prepametan i razumijes se u Medjunarodno Pravo, trebao bi da znas sta ta rijec znaci!
Kad bi raspisali referendum o RS na celoj teritoriji Bosne bilo bi isto kao kad bi se raspisao referendum o Kosovu na teritoriji cele Srbije zajedno sa Kosovom. Vaših 50% možete da nabijete tamo gde sunce ne sija jer je RS, sa svojih 83%, etnički čistija od Srbije.
Genocidna tvorevina..nastala ubijanjem..mrs!
@Dajstadas7 A Kosovo nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)