Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li vi objasnili Eleninu diplomu, Asimovo rjesavanje, Novaliceve respiratore, vakcine, Brankovicev stan, Zukicevo postenje, presudu protiv Srbije i jos mnogo toga.
SDA bagro objasnite narodu sto ste unistili ovu drzavu
🐑🐑🐑🐑🐑
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo mahalmo, tracamo i u krug. Niko nista ne radi, samo pare uzimaju i slazu uhljebari
Ima komentara pa se malo udaljili od teme
Zahtijevam i ja da kažete ljudima gdje su pare od akciza
Pa sta ima objašnjavati sastao se sa nakvecom mafijom koja mu je i finansirala izbore i onolike plakate po gradu.
Ko o čemu SDA o transparentnosti i poštenju 🤣🙈🙈🙈🙈 Oni raskrčmili državu po kafanama i sijelima, a sad Zahiragić zahtjeva 🤣🤣🤣
Glasnogovornik SDA Zahiragić....treba li dalje o SDA kadru.
Jedina šansa za ovu opustošenu državu , je da se svi ovi političari milom ili silom otjeraju sa scene i instaliraju totalno novi na tragu onih što su pobijedili u Zagrebu , znači moralni , skromni i koji će odmah početi da rade ( kriminalce odmah u zatvor , ali prvo rastjerati one u pravosuđu koji rade za te pljačkaše ) . To sve pod kontrolom EU i Amerike .
A Dinokio se sunca po Grckoj dok ovdje njegovi placenici ubjedjuju ljude da je ovaj kurd ok !!! Super, samo tako ali do kada ??? Svojom bahatoscu svakim danom, svakom ovakvom odbranom svojih gresaka gubiti one glasace koji su vam vjerovali, ove placenike ili uhljupe kojeg ste nagradili ce i dalje glasati za vas ali sreca pa ih ima malo !!!
A vi objasnite kako je retard fadil maznuo 10,5 miliona,kako je asim nastimao izbore,kako je bake upropastio tuzbu protiv srbije,kako su pokradeni milioni od autoputa,kako je pokraden tunel hranjen.....i td.itd,itd.......vi cete nesto zahtijevati?????
objasnite mi kako zaposljavate po telekomu preko sedina kahrimana, kako asim voza auto od 200 milja, a zena mu od 100, kako osmica bez diplome odjednom stvori 3, kako smrdljiva sebija prica jedno, ridjokosi drugo
Ovi reaguju i nesto zahtijevaju samo od NiP-a hahahaha. Bolje bi vam bilo da ste zahtijevali helikopter od Dodika za gašenje pozara u Neumu, objašnjenje od Dodika zasto saziva sastanak sa Šmitom na Jahorini. Na njegove izjave o otcjepljenju Bake kaze ne treba reagovati. Ko je ovdje lud??? Većih kretena od SDA nema, a idioti glasaju za njih.
kad vas idiotski lider kaze nece negoemalne i tajnevsastanke sa dodokom a am on je brzbrpj puta se tajno sastao sa covicem i dodikom toliko o kredibilitetu bakira izetbegovica i njegovim izjavama
sda propala stranka
hahahaha SDA gubi podrsku u Turskoj!!! Pa im krivina
Meni nikad nece biti jasno ,sta bosnjak vidi u okupatorskoj zemlji Turskoj,pa to su okupatori koji su okupirali bili nasu zemlju i opet bosnjo se lize sa njima.
mame vam jbm. lopovske.