Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"SDA je učinila sve da se postigne sporazum\" SDA od samog osnivanja cini sve da postigne sporazum koji samo njima odgovara. Traze zajednistvo (koje su oni rasturili),ali da bude samo po njihovom.
sa zapada.Nije za djecu ispod 18 godina. Roditeljska paznja
A jesi zavro NEZAVISNOST pa NEZAVISNOST!!! Svaki tvoj komentar je isti.Daj promijeni nešto u svom životu. Opusti se malo i uživaj u životu
pasce most ljudi vjerujte mi
@pura e dobit ces kurrcinu od mrava za svoj entitet. tako da mozemo skupa u trecu deceniju teskih godina :)
ama sta nek nam daju uzimamo svoje)))a od njih ko zeli ostati u bih nekaga ko ne nek idu u srbiju i nek se tamo smjeste ..... a nasi rasuti po svjetu bi se trebali vratiti svak na svoje ....pa da vidimo posto musa dere jarca....nasa drzava treba da ostane pod punim svojim granicama pa ko hoce hoce.. postaviti jednog predsjednika ostale rastjerati ...zakon donijeti i ukinuti dvojna drzavljanstva nedat im priliku da imaju i bih i srbsko ili ti ga hrvatsko ..... idioti jedni nek nas ostave vise namiru
Izgleda da Bošnje ulaze u treću deceniju \"najtežih 10 godina\" Što se izlaska na more tiče, predlažem region Mramornog mora. Fina klima i bratski narod
@bosanac Imas i trecu,najrealniju varijantu,a to ti je da se umijes,pokusas negdje uzicat marku i popit\" kahvu! Mada,ne mogu ti osporiti talenat za pisanje bajki. Pozdrav iz genocidne tvorevine!
zabij si tu pusku u paksu i ispucaj par rafala
JA VISE OD 7 BAKLAVA I 3 TUFAHIJE NISAM MOGOA POJESTI ! DAO SAM SVE OD SEBE ! DA SAM JOS JEDNU POJEO NA NOS BI MI IZASLA !
Nema druge nego da se jednu 500.000 Bošnjaka i Hrvata iz Federacije preseli u RS pa da promjenimo etničku sliku etnički očišćene genocidne tvorevine RS te da onda putem redovnih izbora se izborimo za normalnu državu! .....Druga varijanta je PUŠKOM!
u slucaju nove/stare bosanske obale, hocemo da SVE bosanske porodice dobiju jednak komad zemlje za vikendicu i trazimo autoput od sarajeva do naseg mora, tako da svakog vikenda mozemo skoknuti do svog jadrana
Gospodin Tihic, kao i obicno, obmanjuje i zbunjuje javnost. Zapravo, njegovo nepotrebno i diletantsko \"surovanje\" i dogovaranje po kojekavim kafancugama i i ostalim zabitima sa gospodom Dodikom i Covicem, kao i zalaganje za povratak tzv. \"Prudskog sporazuma\" kroz jucerasnje razgovore, bili su i ostali najveci problem. Gospodin Tihic nevjestim spinovanjem pokusava pobjeci od odgovornosti pokusavajuci jeftino profitirati, pritome optuzujuci druge za vlastite politicke promasaje.
@Chegevara to samo sanjaj, sanjaj, ako hoce te sporazum nista ispod 40% i izlaska Bosanskog dijela na more. Mi moramo imat vojno odbranjivu teritoriju koja ima koridor do mora. Mi vam ne vjerujemo, ni vama ni nasoj bivsoj braci Bosanskim Hrvatima. Ako to ne predlozite nema razgovora o trecem entitetu i samoopredjeljenju RS.
Samo svoje avlije mozete djeliti, ako ih imate.