Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo cunami pravednosti, hahahahahh
Ovo kao ona scena iz Taleta A što Pešta? Kakve je Pešta samo kupleraje imala! Jazuk za Peštu.... Ili po "SDA-SBB koalicijski u Goraždu" A što nema koalicija? Kako bi Vaši kandidati GLAT pobjedili da još samo imate na terenu po Goraždu funkcionalnu koaliciju! Jazuk za koaliciju.... I da jedno pitaNjce ili dva za koaliciju povodom ovog bitnog sastanka I prisustva onih koji se ovo tiče? A gdje su Vam Predsjedavajući po skupštinama Kantona I Općina? A gdje su Vam ovi aktuelni vjećnici SDA I SBB iz Goražda? A gdje su Vam "bitni" kandidati SDA za vjeće itd? Aaaaaa znam imO Rambo nekih bitnijih manifestacija pa otišli tamo...... Jazuk....
Kad se nasi lopovski prsti sloze sve se moze sve se moze. Zamislite da se spoje italijanska mafija Camorra i Ndrangheta = SDA i SBB. Zajednicki lopovluk ih povezuje i jaca.
Fuj za sva tri "kandidata" kao i za ove papanske stranke sto ih delegiraju...Rambo ce ih razvaliti...
"20 godina loše vlasti" e moj Fahro kako te Bakir naguzi u muriji zbog priče o Halidi i Turskom zlatu pa sad šutite ko maksumi.