Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju im ministri pored onakvog genijalca Konakovica.
Je li to izbor za miss bih političara?! :))))) Pa stvarno ste pretjerali. Izaberite se već jednom, narod vas čeka. Ne mora biti lijep, može i ružan, ali pametan, nekorumpiran i da voli raditi!
@škola_kalbasi, :))))) a jesi li u politici? :))))
Ne mogu se dogovorit ko ce preuzet ministarstvo za borbu protiv korupcije
Ove stranke u zadnje vrijeme imaju zajedničko samo slovo "D". U svemu ostalom se razilaze sve više i više.
Konakovića na krilo, ovog sa bradicom u reket nek' se gura, Bukvu neka roka trice, možda pogodi obruč,...ih dabogda se prije raspali nego se sastavili, Željkovi izdajnici i nesposobnjakovići i sda mafijoze i 'patriote' i 'zaštitnici' nacionalnih interesa, zeleno-narandžasti komedijaši...
Poserem ih sve redom....
jebo vas vash komsic zavali vas ko turci 1878-e :)
idiote pa bosnjakinju guzio 6 mjeseci i trebao je zeniti pa nije zbog studija hahah informisi se malo
joj fotografije... na prvu ko posljednja vecera juda skroz desno folira skrusenost
i jahaci magle
Prije ce se zavrsiti Mala nevjesta nego sto ce te vi ista uraditi,ublehasi.
Koliko je pljuvo SDP patuljak maloumni,kockaste glave,sto su usli u koaliciju sa SDA,a sada to isto on radi,i svi se prave ludi da to ne vide. Sinoc Suljagic napada curu iz Nase stranke,kako je ta stranka podrzala kandidaturu MArtina Raguza,za Hr clana predsjednistva,pa je kao ostecena "ljevica" na taj nacin,a on isti sad pravi koaliciju za zlocinackim HDZom.Pa je kao izbacen i cetnik Dodik iz vlasti,ali su zato napravili koaliciju sa finim SDSom,hahaha.
posmatrac33 >>> ta cura i ti zjedno sa njom ste patuljak od stranke koja može da dobci na komad od 2 kilometra kvadratna! Glasali su frustrirani za frustrirane, bez morala i pokušaja da za nešto odgovaraju. Nedaj Bože da imaju i opšti cilj, sem svoga egoizma. Da ne zaboravim i brige oko čuvanja cuka i pljačke poreznika na račun cuka!
Nebi ja rekao da su frustrirani svi oni koji su iz okolnih selendri sljegli u gradove,i koji su zaposjeli polozaje po drzavnim preduzecima,pa 25 g glasaju za SDA,dok drzava propada,i na njihovu srecu uvijek imaju nekog beskicmenjaka poput Komsica,koji se nadje da ih podrzi u njihovim kriminalnim planovima,glumeci borca za prava gradjana.Evo vidimo sada koliko se zalaze za gradjane,populista koji ne zna da sastavi dvije recenice kako treba.
zeljko i ostala bagro zar vas nije stid sta raditw ovoj bjedi ??????
Faraončići pušiona ste, a bagra sa njim na čelu je ispustila pljačku jer je fulila na izborima, pa raspad! U ostalom bez ideje nema patriotizma - kod vas je ta riječ samo za jednokratnu upotrebu. Tipično za perifernu i izfrustriranu fukaru!
Prekaljeni radnici iz fabrika u ministarske fotelje.
vidite skake sto ceka priliku da uljeti-upiso bi se od srece jado
A dok se vidi čija su djeca podobnija pa ja.
Na*** smo mi, to je jedino izvjesno.