Koliko je pljuvo SDP patuljak maloumni,kockaste glave,sto su usli u koaliciju sa SDA,a sada to isto on radi,i svi se prave ludi da to ne vide. Sinoc Suljagic napada curu iz Nase stranke,kako je ta stranka podrzala kandidaturu MArtina Raguza,za Hr clana predsjednistva,pa je kao ostecena "ljevica" na taj nacin,a on isti sad pravi koaliciju za zlocinackim HDZom.Pa je kao izbacen i cetnik Dodik iz vlasti,ali su zato napravili koaliciju sa finim SDSom,hahaha.
posmatrac33 >>> ta cura i ti zjedno sa njom ste patuljak od stranke koja može da dobci na komad od 2 kilometra kvadratna! Glasali su frustrirani za frustrirane, bez morala i pokušaja da za nešto odgovaraju. Nedaj Bože da imaju i opšti cilj, sem svoga egoizma. Da ne zaboravim i brige oko čuvanja cuka i pljačke poreznika na račun cuka!
Nebi ja rekao da su frustrirani svi oni koji su iz okolnih selendri sljegli u gradove,i koji su zaposjeli polozaje po drzavnim preduzecima,pa 25 g glasaju za SDA,dok drzava propada,i na njihovu srecu uvijek imaju nekog beskicmenjaka poput Komsica,koji se nadje da ih podrzi u njihovim kriminalnim planovima,glumeci borca za prava gradjana.Evo vidimo sada koliko se zalaze za gradjane,populista koji ne zna da sastavi dvije recenice kako treba.
Prikaži sve komentare (91)