Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno Bakir bi i mater rodjenu prodo za fotelju.Vrana vrani oci ne vadi,ista su bagra lopovska,ratnoprofiterska,pljackaska mafija,nicija nije do zore...
ja mislio da mu je upravo Bake gurno prst u oko
SDA Mafia!!! Organizirani su po principu cosa nostre
U Bakiru nema covjeka ni kolik gram a u Radoncicu nema prijatelja BIH ni kolikav je gram...
Pa normalno, boje se da FaahrOo ne propjeva i da ih ne povuče za sobom. Pogotovo mali od Alije.
SDA zeli koaliciju sa SBB-om ali bez Fahre, tako da SBB postane SDA1990.
Nadam se samo da ćete i pasti s njima...
Izludit ce te narod,pa tu ne zna ko koga,ko skim,ciji u cijoj.Haos.I cudimo se sto se ekonomija sporo razvija sto nema investicija ( osim ako nas nece dobro odrati ).Cast pojedincima , a vecina korumpirana ili slijepi glupsoni.
Mile je ivdje posao vrhunski odradio,svaka mu cast,nema vise pritiska na sumsku,sad nek se balie glodju. E moj bosnjo tupavi
naravno da jesu.....udruzena zločinačka organizacija. imamo Cosa Pozicija i Cosa Opozicija. ta dva klana vazda ratuju a narod ispašta
Najveca je tuga da su nama bosnjacima i poslije rata i genocida nad nama srbi trebali da otvore oci s kojim mi lopovima i papcima imamo posla i ko nas to vodi.
Ko ona pjesma Lopov, lopova uvek oseti znas ti ko sam ja, znam ja ko si ti
Hehehe jesu ovi krimosi navukli Fahru isto ko malo dijete....
SBB se dvoumi, između fahre i fotelja. Fotelje su zakon. Prosječni Bošnjo veli : ''Bolje bilo kakva vlast nego nikakva''.
Bolje sto godina živjeti kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi :))
"U jedinstvu (oraha u djepu) je snaga", "Narod (ne)zna" - jos malo. Cuo sam da Bake izdaje knjigu, zove se "Moja ZK" - prepisano izdanje iz zemljisne knjige.
Kreno je pisat "Moja BiH" al mu je zafalilo materijala.
Hahaha, šta sve neće pokušati crveni da razbiju koaliciju. Ali Bake je najjači i najkorektniji političar. Želi državi i svim njenim narodima dobro i zato ga i Bog pomaže proiv spletkaroša. Idemo BiH, idemo SDA, u jedinstvu je snaga!
Radončić je u nedavnom razgovoru sa bivšim gradonačelnikom Mostara Safetom Oručevićem kazao da će organizovati konferenciju za novinare na koju će dovesti Delalićeve i Ugljenove supruge i djecu, a potom pokazati dokaze o naručiocima njihovog ubistva. Radončić je, prema transkriptama, kazao da su glavni ljudi bili Izetbegović i Mehmedagić, navodeći da Izetbegović ne zna šta ga čeka.
Bakir mu opet sukno, ko moze se i bez Scepe
Spas BIH je u vladi SPASA u raspustanju politickih stranaka. U BiH u ime tri plemena odlucuju Izetbegovic, Covic i Dodik.