Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnu i Hercegovinu više niko ne može da dijeli
Hrvati uzimaju kajmak od ove države već 20 godina i više, a da ne kažem koliko uzimaju kajmaka od Hrvatske..i uopće Hrvati nisu konstitutivno ugroženi..a ako bi se podjela BiH na federalne jedinice radila, onda neka se radi po popisu stanovništva i neka dobiju tih 20% BiH, uključujući i teritorije Posavine iz RS-a.
Ja niti dijelim...niti mogu...a to da Bosnjaci imaju korist od takvih...smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I šta je tu novo? Pa sve što se događa u Bosni još od "Načertanija" sročenog 1844., od Ilije Garašanina (1812.-1874.).srpski književnik, političar i premijer, u kom jasno piše: ...”Из овог познања проистиче черта и темељ сeрпске политике, да се она не ограничава на садашње њене границе, но да тежи себи приљубити све народе српске који ју окружавају”...( čirilični orginal) “…Na ovo djelo treba osobito vnimanije “obratiti i istoriju” o kojoj je gore reč dati napisati črez čoveka vrlo sposobnog i duboko pronicavajućeg”…
“ …Na istočnog veroispovedanija Bošnjake (1844.) veći upliv imati neće biti za Serbiju težak zadatak…”
 (latinični prijevod) --------------- Uporedi li se, i pomno analizira "Načertanije" sa svim događajima i sa SANU Memorandumima (1986. I) i (2012.II )..., i sporazumima Tuđman Milošević u Karađorđevu, ponašanjem Dodikaa..., Čovićaa... po diktatu iz Bg, i Zg, pa evo i javnim istupima Šešelja ovih dana i nakon Haga, sve je jasno i onim koji to neče, izuzev Bošnjacima i Bosancima koji ne smiju ni da TREŽE ZAŠTITU od onih koji su organizovali Dejton, da se bar na balkanskoj Evropi i bar jednom konačno unormali situacija. Valjda su zaboravili da je odavde krenuo najkrvaviji rat na planeti nakon kog su formirane i UN-e. Pa i Zg. i Bg. su potpisali Dejton, ne da se miješaju u BiH nego da se maknu od BiH i sa oružjem i sa aspiracijama i špekulacijama. To je jedino glasno, mada "nediplomatski" rekao Bgd-u, Željko Komšić sa..."Dalje prste od Bosne"..., pa ga svi i do danas napadaju.
BIĆE TREĆEG ENTITEETA KAD NA VRBI RODI GROŽĐE.
ČESTITAM SDA-U NA OVAKVOM STAVU PREDSJEDNIŠTVA SDA U VEZI DEKLARACIJE HNS. TAKO TREBA NA VRIJEME ODGOVARAATI NA SVE PROVOKACIJE I OD ĆOVICA I DODIKA I NJIHOVIH SPONZORA IZ BEOGRADA I ZAGREBA. NESMIJU SE POTCJENJIVATI NJIHOVE IZJAVEE I NAKANE OKO PODJELE BIH.
hdz je pokazao nezreLost i nepRomisljEnost, primitivizam via z Hercegovina
Vjerovatno si Bakire povukao oćev gen. Tvoj govor me potsjetio na govor tvog babe 1992. g: "_Alija Izetbegović na konferenciji za štampu u Sarajevu: “Rata u Bosni i Hercegovini NEĆE BITI. Sada se vještački isceniraju sukobi, jer se približava rasprava o priznanju nezavisnosti BiH. Želi se stvoriti slika o nestabilnosti situacije u Republici. Čim prođe 7. april sva će napetost prestati. BiH se nije pripremala za unutarnju agresiju – nemamo dovoljno milicije da izađe nakraj s nabujalim paravojnim formacijama. Njen status u BiH ćemo riješiti pregovorima." http://veterani.ba/naslovna/?p=1368
.......na Deklaraciji piše:Made in Zagreb:)))
haha hahaha pa to su izmetbegovicevi guzni haveri covic i co........ Zavuko mu ga stari komunista covic do blalcaka , izmtbegocica sad boli i glava ali i paksu :):)
cuj "osjetljivom trenutku"...pa ovi iz sda fakat nisu normalni...pa zar ima dobar trenutak za podjele Bosne??? samo da se smjeste u fotelje....na sve ce pristati...i onda se cude sto ostale stranke nece sa njima....
koja glupost da samo covic predstavlja hrvate eto komsic je inace kinez
....vrlo izgledna opcija ako se može naplatiti.....
...ša kae bosanac raguž?
.....isto što i jugosloven čović:))
zanimljivo na ftv zbori meddžida: pravosudne mafije ima, ali ja ne generaliziram - iako sam joj na čelu! I da živim u ovoj državi!?