Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Hodžić Zastupnik u Skupštini Kantona 10 od 1999 do danas... Masallah 24 godine budžeta...
Oooo kaže "sda preuzela odgovornost" i osta živ
Šišaj Hikmete. Ja da sam na tvom mjestu sad bih tražio da te ni manje ni više nego naslijedi sin na ministarskom mjestu. Dinastija se nastavlja, država plaća i svi zadovoljni.
Zar jos ovi postoje?
naslov bi imao smisla da ste naposali: bakirov sda, čovićev hdz. ovako ostajete dno i smeće od portala. i da, hdz je stranka hrvata bih.
Ne daj se Žile
zašto kreteni ponovo glasajte za ovog veleizdajnika, smotu i nesposobnjakovića. zašto hebo vas on.
stara ljubav zaborava nema
Godina dana je prosla od izbora, a i danas se trguje politickim opcijama zauspostavljanje vlasti na raznim nivoima. Izborri zakon BiH, te s tim i postizborno formiranje hiljadu vlada koje imamo, je suplje kao svicarski sir. Odrediti tacne zakonske rokove i nacine na koji se formiraju te silne vlade, a ne da vuku neformiranje istih preko dvije godine, a nekada i preko deset godina.
Gdje god se može zaprditi ga HDZ-u koji se od državotvorne stranke pretvorio u Dodikovu pudlicu. Ko je ubio Blaža Kraljevića dragane?
Jel pocelo?
HDZ ce nadzivjeti Covica, kod SDA je upitno da lice nadzivjeti Familiju
Piši propalo !!!
Ovi oz 90-ke nemaju pojma da ce zakukati za 15 dana.
El Bake komadante 🤣🤣🤣
STA CEMO SA REVIZIJOM. JEL IZDAJA ILI VELE IZDAJA. JOJ KOJA SRAMOTA I BRUKA.
Takvi kao ti su sramota i bruka, jer ne znaju ništa svoje pa samo ponavljaju kao papagaji ono što im se servira. Eto revizija je najbitnija stvar u državi. Inače bi cvjetale ruže.
Ima li igdje išta da vi uradite a da vas vlastita glad i pohlepa ne poždere e pa nalet vas bilo idite više