Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iz SDA su obećali i bespoštednu borbu protiv kriminala i korupcije." Ovo je bit teksta. A samo u BH Telekomu se vidi ta "borba".
Najgore je kad nam ovako vrijedjaju inteligenciju
Ja ne mogu da vjerujem. Meni se čini da ovo nije smiješno i glupo samo onima koje je ova stranka uhljebila preko štela i mita, korupcija. Njih je oko 160 hiljada, taman onoliko koliko dobiju glasova. Ovo se mjeri sa ludošću šta govore.
Dok se god u Mostaru SDA "zalaze",nema od tog grada nista,isti je slucaj i sa drzavom Bih!
ovo je jedina Bošnjačka snaga koja može Mostar i Hercegovinu sačuvat, kako bi ostao trag Bošnjaka tu. zato Mostarci, hercegovci, nemojte dozvoliti još jedno lutanje po strancicama koje nude med i mlijeko u predizbornoj kampanji.
SDA= stranka alijinih debila; SDP = stranka dimova pichkinih
SDA će kupiti nove rotore i rotirati svoje članove nakon izbora svi će biti načelnici moderan pristup u skladu sa 21 stoljećem pod parolom u ROTIRANJU JE SNAGA, vrtimo se do HAGA, a narodu ČOMAGA
Takozvani "mostarski ringišpil" Malo Ljubo, malo Čorić i tako do u nedogled... Presušiće Neretva dok se ovi uhljupi dogovore oko bilo čega.
SDA - izrotirajte sebe prvo ali u nekoj jačoj centrifugi!
Zasto slogan "U jedinstvu je snaga" ne primijenite i u slucaju Mostara, vec otvoreno zagovarate daljnje podjele koje ce vam prosiriti prostor za nastavak nelegalnog djelovanja ?!
Dosta nam je vas vise, dosta ste se zalagali za nas grad MARS NAPOLJE SDA !
Evo ludi Bošnjaci ovdje se fino piše o Mostaru http://www.most.ba/075/008.htm "U februaru 1996. g. Hans Košnik, upravitelj nad Mostarom, potpisuje Prijelazni statut grada, odluke arbitra o upravnim granicama šest u Dejtonu dogovorenih općina i Uredbu o općinskim izborima, čime je ”stvorio pravnu osnovu za novu organizaciju”, kako je rekao tom prilikom. Najviše neslaganja zapadna strana je izrazila povodom formiranja ”Središnje zone”. Zbog toga su izbile demonstracije s nasiljem. Evropska policija je konstatovala da je prilikom nereda na Košnikov automobil ispaljeno 12 hitaca, a da je uništeno 13 automobila Evropske policije i 6 Evropske administracije, ukupno 19 automobila. "
nije interes da se pitanje mostara rijesi . nece onda moci biti " anamo oni nas ugrozavaju oni su krivi " .
jedan od ovih lopova je podijelio/prodao toliko donacija za kuće da se mogla izgraditi čitava bih.Razlog zašto lupaju ovakve gluposti je samo da uhljebe rodbinu,prijatelje a nikakva briga za narod.
Oktobar 13, godina 2014: Obavjestavamo rodbinu, prijatelje, stovaoce, da je juce nakon duge i teske borbe protiv korupcije i kriminala umrla stranka demokratske akcije. Komemoracija i ispracaj u historiju ce biti obavljeni sutra.
SDAovci hoce jednog predsjednika, ali dva Mostara. Koje licemjerstvo.
Daj ludi Bošnajci shvatite više. GRAD je bio jedinstven kada su Bošnajci bili većina. To jest MZ ga je nametnula. Ali su Hrvati digli pobunu i rekli da im neće b*lije upravljati gradom. Ispalili rafale na vozila MZ te je MZ pod pritiskom vratila općine. Sada kada su većina oni bi htjeli opet jedinstven grad. Zašto je to tako pa zato da mogu provest stolni grad. Pogledajte koje muke prolaze bošnjački investitori jer im upravo Hrvati određuju šta, kako i gdje će se gradit.
Da smo ostali Bosanci,i da ALija i SDA nisu prihvatili teznju Cetnika i Ustasa o podjeli Bih na 3 etno zone(pa smo preko noci postali Bosnjaci),mnogo bi jaca bila svijest i Bosanskih katolika od drzavi Bosni.Nego je prva SDA izdala drzavu. Fol se zalazu za multietnicku jedninstvenu Bosnu,a u prvom Mostaru gaze ono sta pricaju,dijele grad,jer ih je strah da ce poceti gubiti "polozaje" i "pozicije" na lijevoj obali Neretve, na kojima su se zabetonirali u zadnjih 20 godina,a grad propada.Jeli to znaci da Hrvati na Stupu u Sarajevu trebaju traziti da Stup izadje iz opstine Ilidza,da ih vecinski Bosnjaci nebi preglasavali?Kako ste kontradiktorni samo bagro SDAovska.
Koji si ti idot posmatrac Bosanski. Majmune glupi kada su Hrvati bili manjina nisu htjeli jedinstven grad. Dali shvaćaš to. Zbog toga je Mostar drugačiji od svih ostalih gradova. Dali shvaćaš kako vlada HDZ u Mostaru? Jesi ti bio uopće ikad u Mostaru.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako se budu borili protiv svega osta stranka poluprazna.Ta oni su u tome.Uh puno starih faca. Ne bi ih ni drebank promijenio.