Daj ludi Bošnajci shvatite više. GRAD je bio jedinstven kada su Bošnajci bili većina. To jest MZ ga je nametnula. Ali su Hrvati digli pobunu i rekli da im neće b*lije upravljati gradom. Ispalili rafale na vozila MZ te je MZ pod pritiskom vratila općine. Sada kada su većina oni bi htjeli opet jedinstven grad. Zašto je to tako pa zato da mogu provest stolni grad. Pogledajte koje muke prolaze bošnjački investitori jer im upravo Hrvati određuju šta, kako i gdje će se gradit.
Da smo ostali Bosanci,i da ALija i SDA nisu prihvatili teznju Cetnika i Ustasa o podjeli Bih na 3 etno zone(pa smo preko noci postali Bosnjaci),mnogo bi jaca bila svijest i Bosanskih katolika od drzavi Bosni.Nego je prva SDA izdala drzavu. Fol se zalazu za multietnicku jedninstvenu Bosnu,a u prvom Mostaru gaze ono sta pricaju,dijele grad,jer ih je strah da ce poceti gubiti "polozaje" i "pozicije" na lijevoj obali Neretve, na kojima su se zabetonirali u zadnjih 20 godina,a grad propada.Jeli to znaci da Hrvati na Stupu u Sarajevu trebaju traziti da Stup izadje iz opstine Ilidza,da ih vecinski Bosnjaci nebi preglasavali?Kako ste kontradiktorni samo bagro SDAovska.
Koji si ti idot posmatrac Bosanski. Majmune glupi kada su Hrvati bili manjina nisu htjeli jedinstven grad. Dali shvaćaš to. Zbog toga je Mostar drugačiji od svih ostalih gradova. Dali shvaćaš kako vlada HDZ u Mostaru? Jesi ti bio uopće ikad u Mostaru.
Prikaži sve komentare (82)