Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ce SDA u opoziciju sa Tihicem na celu na sljedecim izborima. A onda ih hapsiti za izdaju i korupciju.
Jesu Srbi poslije rata naselili Brcko kako bi bili vecina pored ovakvih tukaca tamo iz Srpske Demokratske Akcije Brcko?
Izdajice podrzavaju Tihica.
Jedini normalan čovjek koji vodi politiku korak po korak i i ma hrabrosti da uopste napravi korak naprijed. Čovjek koji nema mrlje na obrazu, a vi seljaci koji ne mozete da dokucite dalje od svoje mahale i koji bi davodite dervisko mahalsku politiku vodite je takvu u svojim kućama!
Nezna se koji je gori dali Tihomir dali Dervisevic.Obadvojica su lopovi i profiteri Bog ih dragi sebi uzeo .Fuj,Fuj
Ovaj majmun se nece smiriti dok ne razbuca drzavu...
ma isti obojica... coca-cola je sama izmislila pepsi-colu da zatvori vrata drugim konkurentima...e to isto rade izetbegocic i tihic... prEdsednik i podprEsednik..
Izdjice Bosne i Hercegovine podrzavaju ovog Tihomira