Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjača urbana stranka,a sve seljak do seljaka.
Zivjela nam dugo SDA
ahhahh... što se ISIL-ovac okuražio. nalokao se teheranske i istanbulske vode prilikom zadnjih nekoliko posjeta, pa sad konta da je u iranu ili turskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uzeli smo skoro citavo Sarajevo a jedini neuspjeh je ostatak Federacije.
Neznam šta je najveći gubitak za SDA - znam šta je užasan gubitak za Bošnjake u Federaciji. Ostanak SDA i SBB na vlasti, ostanak i opstanak federalne vlade sa kretenom Novalićem i Jelkom na čelu ubijanje zdravstva u KS, a i u Federaciji šire. Vi, SDA i SBB ste Sodoma i Gomora za Bošnjake!
kite slipave :)
Ogledalce ogledalce ...nema ništa gore i jadnije nego lagati samoga sebe
Gospođa Bisera Turković izgledom malo podsjeća na tenk T 84.
E moj bake, 317 111 glasova, tebi to rezultat, lazete sami sebe
jel ovako SDA tretira homeseksualce u stranki.. stavi ih da sjede sa zenama... a ja stvarno mislio to je stranka Europskih kvaliteta
Sda je osvojila 317000 glasova. Bošnjaka u BiH ima oko 1,8 miliona. To znači da je oko 17% Bošnjaka(čobana) glasalo za SDA. Kako se Bakir onda može zvati liderom Bošnjaka? Hebo ti ovu državu kada sa 10% osvojenih glasova (mislim na teritoriju čitave BiH) možeš biti apsolutni lider.
Ko nas jebe kad je izlaznost u opstini Ilidza oko 30 % (uzimam kao primjer tu opstinu), pa se sada zale
Ko nas jebe kad je izlaznost u opstini Ilidza oko 30 % (uzimam kao primjer tu opstinu), pa se sada zale
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
osvojili više od 317.000 glasova i ... Jeste li to sabrali glasove za svakog kandidata pojedinačni i za načelnike, te sabrali? Osim toga koliko je to procenata od broja Bošnjaka i ostalih koji su imali pravo glasa? Te, ne obmanjujte narod ciframa, već se pokažite dijelima! U dijelima ste već 25 godina strašno dobri lopovi, čak i fašisti prema svom narodu. A, to da ste stubovi Bošnjaka sa SBB-om, mačku o rep!
isto tako mu se i otac ponasao kad je trgovao tuđom djedovinom i davao je kako je htio crtajuci granice
Steta metaka
nema neuspjeha majstore,sve ide kako ste zamislili...
Pustiti vodu da ova gva g*vna odnese...i druga slicna njima pa bi u Bosni mozda i moglo biti hajra.. Pogotovo ovog gusara Ridzobradog treba kanalizirati u odvod za kloake
Pa bolan Bakire, bolan... Jedini neuspjeh, cccc..
Nisi ti normalan Bakire!!!
Uglavnom Bake nas Je**e godina a mi sutimo i gledamo...