Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jabastaba Sta ces ti reci, ti si obicni peškir.
PODRSKA EFENDICU IZ NOVOG GRADA :):)
SDA lopovi lopovi lopovi Zenica vas čeka!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Il9qabEJLCk&feature=youtu.be Buduci nacelnik Ocine Novi Grad Sarajevo.
spucala nervoza komunjare i fahrine sandzose???Hadzic to mala djeca znaju kupuje plocice za kupatilo u vikendici koje kostaju 436 eura po kvadratu i on sad posten???radoncic cuveni prevrtaner moli Boga da keljmendi ne bude uhvacen prije izbora inace ode i on za njim jer mala djeca znaju da su u talu godinama!!!sda???ne valjaju to je jasno ali na zalost Bosnjo nije u stanju ostati posten kad dode na vlast tako da mozda ipak treba razmisliti o nekom trecem recimo bns,bolje i to nego da nam ni portir u predsednistvu ne bude iz Bih u slucaju pobjede radoncica ili da nam pametuju vjeciti Lagumdzija koji takodze ima imovine ko u prici a i facu mu ne bih podnio da gledam svaki dan!!!!
Glasajte za SDA ocigledno su vam jos uvijek zlatne kasike :))) ajde dajte im glas nek nas **** jos 4 godine malo je 20
dosadasnji nacelnik novog grada iz sdp damir hadzic za 12 godina napravio je jedno mini igraliste za omladinu u buca potoku , koje morate platiti da bi igrali na njemu. znaci djeca kokuza na ulicu i gledajte kako igraju djeca onih bogatijih. zbog ceg vecina omladine bas u tom naselju se odluci da na kriminalan nacin dodzu do para. tako je nacelnik pokuso da pomogne omladini u buca potoku.napravio him igralistze da him uzima lovu, bravo damire.za pare omladina moze igrati i u skenderiji
SAMO NAPRIJED DO POBJEDE, OTJERATI REKETAŠE, KRIMINALCE I RATNE PROFITERE IZ NOVOG GRADA U LIKU I DJELU DAMIRA,ŠUMANA TE KRIMINALACA BOSS-A ESEDA RADELJAŠA I NJEMU SLIČNE...KRAO HRANU SA ŽUĆA I ŠVERCOVAO CIJELI RAT...
Srbokomunjare, džaba vam svo lajanje po silnim portalima, ovaj put pušite gore nego 2002. I nikad se više nećete vratiti na vlast.
Efendić kreten klasični !! Jeste li gledali debatu. Naučio napamet što mu je savjetovao lopovčina Ćesir, pa se u pola emisije zbunio nije znao šta priča! Hahahahaha SDA propast živa!! Svi u zatvor!!!
Green slazem sa tobom, isao sam sa likom u školu....
Slazem se green, isao sam u skolu sa Semirom.
Kako ovi SDA seljaci imaju iste glave i profile, ko da ih je ista seljanka iskotila.....
šta hoće ova izbjeglica nek se goni uz drinu i ćehotinu
SDA je zakon.Gospodin Semir je Najjj....Ide u džamiju, musliman svijeta!
Za SDA kad već idemo u propast da vidimo koliko možemo propasti. Narod zatupljeni ne zna gledati svojim očima, svojim očima ne vjeruju kad vide da se samo krade, ne kradu oni od Bosne nego naše kradu. Nešto što se godinama gradili i pravilo oni sad samo rasprodaju. Sve se to plačalo od poreza i novi krediti MMF-a koji se uzimali i uzimaju da bi se plate povečale i isplačivali regresi sve ćemo mi, naša djeca i unuci vračati kroz kojekave akcize na robu. Gdje će i naša djeca i unuci umjesto da kupe dva hljeba za marku plačati jedan hljeb dvije marke. Vidite da 17 godina vlasti nama je samo gore. Glasajte za SDA pa ćemo se fino vratiti u vrijeme aga i begova. Trebamo opet biti nečiji robovi, hamali? Kako vas nije stid za takve glasati. Sad stavljajte dislike koliko hoćete, samo se zapitajte jel sve tako.
Kakvi volonteri svi plaćenici. Državi čine na štetu,a samim tim i nama. SDA nema ništa novo da ponudi. Samo će nas još dublje uvući u probleme, jad i čemer.
Kakva sramota da mogu da stavim samo 10 puta like, sad me interesuje kako je moguće staviti 100 puta dislike ili su u klix došli volonteri SDA samo da sakrivaju komentare, hoćete li dobiti dnevnice?
SDA DO PROPASTII aleeeeee aleeeeee